Hoe De Kaleidoscope-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaleidoscope-service Uit Te Schakelen?
Hoe De Kaleidoscope-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kaleidoscope-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kaleidoscope-service Uit Te Schakelen?
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

De Caleidoscope-service wordt geleverd door de MegaFon-operator. Elke dag worden er kleine informatieve berichten naar de telefoon van de abonnee gestuurd. Hun onderwerpen zijn verschillend - dit is de weersvoorspelling en nieuws- en entertainmentinhoud. Als de gebruiker deze dienst wil weigeren, kan hij dat op verschillende manieren doen.

Hoe de Kaleidoscope-service uit te schakelen?
Hoe de Kaleidoscope-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ten eerste heb je de mogelijkheid om de Caleidoscope uit te schakelen via een speciale applicatie. Het zit in je mobiele telefoon. Open het menu en selecteer vervolgens "Instellingen". Ga naar de kolom "Uitzending" en klik op de knop "Uitschakelen". Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 2

Opzeggen van de dienst is mogelijk door een SMS-bericht te sturen naar het nummer 5038. Vermeld in de tekst zeker het woord stop of “stop”. Zodra de operator uw aanvraag verwerkt, zal hij u een bericht sturen over de succesvolle ontkoppeling van de "Caleidoscope".

Stap 3

Het deactiveren van diensten in MegaFon is ook mogelijk dankzij het Service-Guide zelfbedieningssysteem. Om het te gebruiken, ga naar https://sg.megafon.ru/. Let op: er is een wachtwoord vereist om toegang te krijgen tot het systeem (u kunt dit instellen door de Abonneeservice van het bedrijf te bellen). Nadat u bent ingelogd, bevindt u zich op de hoofdpagina. Daar zie je het veld "Tarieven en Diensten", klik erop. Selecteer in de lijst met services die wordt weergegeven degene die u zoekt en schakel deze uit. Gebruik dan de knop "Wijzigingen doorvoeren".

Stap 4

Neem contact op met de communicatiesalon van de operator. Het personeel zal u helpen de gewenste service te deactiveren. Als je het adres van de dichtstbijzijnde salon niet weet, open dan de officiële MegaFon-website en klik op het tabblad Help en service.

Stap 5

Rechtspersonen krijgen de mogelijkheid om de dienst uit te schakelen door een brief te sturen naar het adres van het bedrijf. De aanvraag kan persoonlijk of per fax worden ingediend op 8-495-504-50-77.

Stap 6

U kunt uw verzoek ook telefonisch doorgeven. Bel 8-800-333-05-00 op het toetsenbord om contact op te nemen met de telefoniste. De dienst wordt onmiddellijk gedeactiveerd na ontvangst van een mondelinge aanvraag.

Aanbevolen: