Hoe Verbinding Te Maken Met Live Balance

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Live Balance
Hoe Verbinding Te Maken Met Live Balance

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Live Balance

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Live Balance
Video: How to Live in BALANCE with Your Technology | Simon Sinek 2024, Mei
Anonim

De service genaamd "Live Balance" stelt abonnees van sommige mobiele operators (met name MegaFon en MTS) in staat om in realtime de status van uw persoonlijke account rechtstreeks vanaf het telefoonscherm te achterhalen.

Hoe verbinding te maken met Live Balance
Hoe verbinding te maken met Live Balance

instructies:

Stap 1

Wanneer de dienst is geïnstalleerd in MegaFon, wordt elke wijziging in saldo met minimale vertragingen weergegeven op het display van de mobiele telefoon (of het nu gaat om het opwaarderen van het account, het gebruik van internet, betaalde oproepen of het verzenden van sms- en sms-berichten). Met het "Live Saldo" kunt u dus het bestede geld beheren zonder aanvullende acties uit te voeren. De service kan worden geactiveerd door een sms-bericht te sturen naar het nummer 000134 met de tekst 1. Bovendien kunt u op elk moment het USSD-verzoek * 134 * 1 # bellen of het informatie- en informatieservicenummer 0500 bellen. Het live-saldo uitschakelen is beschikbaar via het commando * 134 * 2 #.

Stap 2

Deze dienst werkt zowel in het thuisnetwerk als in roaming. Echter niet op alle telefoons. Om te controleren of uw mobiele telefoon deze functie ondersteunt, dient u het korte USSD-nummer * 134 # op het toetsenbord in te toetsen. Als alles in orde is, dat wil zeggen, de service wordt ondersteund door het apparaat, dan ziet u na een tijdje het huidige saldo van uw persoonlijke account op het display. Het wordt aanbevolen om opnieuw op te starten om de testinformatie van het telefoonscherm te verwijderen. Zowel het aansluiten als het loskoppelen van de dienst wordt gratis aangeboden. Er worden alleen extra kosten in rekening gebracht als u contact opneemt met het MegaFon Call Center.

Stap 3

"Live-saldo" in MTS stelt abonnees in staat om automatisch up-to-date informatie over het rekeningsaldo te ontvangen na het beëindigen van een uitgaand gesprek (spraak). Informatie over de status van het account kan zowel in de vorm van een sms-bericht als via USSD of een spraakbericht worden weergegeven. Om de service te beheren, biedt de operator een speciaal gedeelte op de officiële website van het bedrijf. Dit zijn de commando's die u daar kunt vinden: * 500 * 1 # en 500. Met de eerste kunt u informatie ontvangen in de vorm van een USSD-bericht en met de tweede kunt u de status van het saldo achterhalen via een spraakbericht. Bel je echter niet het nummer 500, maar stuur je een sms, dan ontvang je ook informatie via een bericht. Geef in dit geval in de tekst van de verzonden sms de Latijnse letter A aan. Trouwens, u kunt de service beheren via de portal * 111 # (selecteer daarin het item onder de naam "Mogelijkheden").

Aanbevolen: