Uw Philips TV-afstandsbediening Instellen

Inhoudsopgave:

Uw Philips TV-afstandsbediening Instellen
Uw Philips TV-afstandsbediening Instellen

Video: Uw Philips TV-afstandsbediening Instellen

Video: Uw Philips TV-afstandsbediening Instellen
Video: How to pair the remote control with your Philips TV? [2020] 2024, April
Anonim

Enkele decennia geleden verscheen er een afstandsbediening op de markt. Tegenwoordig is het moeilijk om je een tv voor te stellen die moet worden geschakeld met behulp van de paneeltoetsen. Philips houdt zich ook bezig met de productie van afstandsbedieningen voor tv's, dvd-spelers en andere apparatuur. Het blijft alleen om het correct te configureren.

Uw Philips TV-afstandsbediening instellen
Uw Philips TV-afstandsbediening instellen

instructies:

Stap 1

Om alle apparaten onder controle van één universele Philips TV-afstandsbediening te verenigen, sluit u deze via de USB-poort op uw computer aan. Bij aankoop zou u een schijf moeten hebben gekregen met software in de kit, die een database met IR-codes bevat (meer dan 300 duizend items).

Stap 2

Start de schijf en wacht tot de Philips Universal Remote Wizard voor tv en andere apparaten wordt geopend.

Stap 3

Nadat de computer is opgestart en de lijst met apparaten heeft geopend waarvoor de afstandsbediening kan worden geconfigureerd, selecteert u het gewenste item en klikt u op "Volgende". Alle instellingen worden automatisch in de Philips-afstandsbediening geladen. Het belangrijkste is om de USB-kabel niet los te koppelen voordat dit proces is voltooid.

Stap 4

Mocht u het model van de TV dat u nodig heeft niet in de codelijst kunnen vinden, laat u dan niet ontmoedigen. De officiële website van Philips wordt regelmatig bijgewerkt met informatie. Maak dus gewoon verbinding met internet en upload de benodigde code naar je afstandsbediening.

Stap 5

Elke Philips-afstandsbediening heeft onder andere vele andere handige functies. Neem de handleiding en lees over de mogelijkheden van uw specifieke apparaat. Pas daarna de afstandsbediening handmatig aan de eisen van uw thuis-tv aan. Meer hierover lees je zowel in de bijgevoegde instructies als op de officiële Philips website.

Stap 6

Zo zullen binnenkort de talrijke afstandsbedieningen die verspreid zijn over het appartement worden vervangen door één enkele universele afstandsbediening, die niet alleen werkt met alle soorten huishoudelijke apparaten, maar de eigenaar ook andere tastbare voordelen biedt.

Aanbevolen: