Hoe Bestel Ik Een Afdruk Van Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Bestel Ik Een Afdruk Van Sms
Hoe Bestel Ik Een Afdruk Van Sms

Video: Hoe Bestel Ik Een Afdruk Van Sms

Video: Hoe Bestel Ik Een Afdruk Van Sms
Video: Hoe kan ik mijn Albelli fotoboek inzien voor ik het bestel? 2024, April
Anonim

Geen enkele Russische mobiele operator drukt de teksten van sms-berichten niet af, er zijn meldingen hierover op de officiële sites. Maar abonnees kunnen een andere dienst gebruiken, dit heet "Bill Detailing". Met zijn hulp kunt u de nodige informatie krijgen over inkomende en gekozen nummers, de duur van oproepen en over de nummers waarvan en waarnaar berichten zijn verzonden.

Hoe bestel ik een afdruk van sms
Hoe bestel ik een afdruk van sms

instructies:

Stap 1

Een van de operators die deze service aan hun klanten aanbieden, is Megafon. De abonnees kunnen factuurgegevens bestellen door contact op te nemen met een van de communicatiesalons of het kantoor van het bedrijf. Overigens, als u zich persoonlijk aanmeldt, moet u een identiteitsbewijs bij u hebben. Het verzenden van een aanvraag is ook op een andere manier mogelijk, namelijk via een zelfbedieningssysteem genaamd "Servicegids". Het is gemakkelijk te vinden op de officiële website van "Megafon". Zodra de dienst is geactiveerd, heeft u toegang tot informatie over het tijdstip van ontvangst en verzending van SMS- en MMS-berichten, oproepen, hun type, aantallen inkomende en uitgaande oproepen en nog veel meer.

Stap 2

De telecomoperator "MTS" laat abonnees ook toe om gebruik te maken van de dienst "Account Detailing". Hiermee kunt u toegang krijgen tot informatie over acties die de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd, bijvoorbeeld over het afschrijven van geld van de rekening, uitgevoerde GPRS-sessies, de kosten van oproepen en berichten (zowel sms als mms). Met detaillering kunt u echter geen informatie krijgen over het aansluiten en loskoppelen van bepaalde diensten, het wijzigen van het tariefplan. Om deze service te activeren, belt u het gratis USSD-nummer * 111 * 551 # of stuurt u een sms met de code 551 naar 1771. Verbinding is ook beschikbaar op de "Mobile Portal". Om detaillering te gebruiken, belt u * 111 * 556 # op het toetsenbord van uw mobiele USSD-verzoek of stuurt u een sms met de tekst 556 naar het aangegeven nummer 1771. Houd er rekening mee dat er geen abonnementskosten zijn voor de service.

Stap 3

In "Beeline" is het ook vrij eenvoudig om accountgegevens te gebruiken. In het geval dat u abonnee bent van een postpaid betalingssysteem, kunt u de details rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf krijgen of uw schriftelijke aanvraag per fax (495) 974-5996 verzenden. Er is ook een e-mailadres voor het verzenden van sollicitaties. [email protected]. De activeringskosten bedragen 30 tot 60 roebel. Om de service te activeren, moeten gebruikers van het prepaidsysteem contact opnemen met de dichtstbijzijnde communicatiesalon, het bedrijfskantoor of de website van de operator bezoeken.

Aanbevolen: