Hoe U Een Beltegoed Opwaardeert

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Beltegoed Opwaardeert
Hoe U Een Beltegoed Opwaardeert

Video: Hoe U Een Beltegoed Opwaardeert

Video: Hoe U Een Beltegoed Opwaardeert
Video: Lebara opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, April
Anonim

Als er niet genoeg geld op de rekening staat om een bericht te sturen of te bellen, kan een abonnee van een van de grootste telecomoperators één dienst gebruiken. Hiermee kunt u tijdelijk uw saldo opwaarderen zonder uw huis te verlaten. De service heet "Trustbetaling".

Hoe u een beltegoed opwaardeert
Hoe u een beltegoed opwaardeert

instructies:

Stap 1

U kunt op elk moment een betaling koppelen aan MTS. Het instellen van de dienst is mogelijk via het systeem "Mobile Assistant". Om toegang te krijgen, kiest u het eenvoudige nummer 111123 op het toetsenbord en drukt u op de belknop of stuurt u een USSD-verzoek naar de operator * 111 * 123 #. Activering van de "Trust Payment" is ook mogelijk via de abonneeservice. Om met een medewerker te praten, belt u 1113. Bovendien kunnen alle klanten van het bedrijf de service activeren door een USSD-opdracht te sturen naar het nummer * 111 * 32 #.

Stap 2

Wanneer u een vertrouwde betaling activeert, moet u er echter rekening mee houden dat de grootte ervan rechtstreeks afhangt van het bedrag dat u maandelijks uitgeeft om te betalen voor communicatiediensten. Als uw kosten bijvoorbeeld ongeveer driehonderd roebel per maand zijn, zal de opgebouwde betaling niet hoger zijn dan tweehonderd roebel. De service duurt 7 dagen, na het verstrijken van de looptijd wordt het geld van uw persoonlijke rekening afgeschreven. Zodra u de betaling activeert, kunt u uw saldo controleren met het verkorte nummer * 100 #.

Stap 3

Vergeet niet dat de telecomoperator "MTS" niet de enige is die een dergelijke dienst aanbiedt. Andere abonnees kunnen ook een tijdelijke betaling bestellen, echter heeft deze bij alle bedrijven een andere naam. In "Megafon" is de "Credit of Trust" beschikbaar voor verbinding. Neem contact op met de klantenservice of een van de communicatiesalons van het bedrijf om de service te activeren. In elk van de instellingen helpt een consultant u: hij bepaalt de kredietlimiet die voor u beschikbaar is (deze kan altijd worden gewijzigd). Houd er rekening mee dat u tijdens een persoonlijk bezoek uw paspoort moet overleggen, evenals een overeenkomst met de operator voor het leveren van communicatiediensten. Zowel de aansluiting als het gebruik van de dienst is gratis, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 4

U kunt "Krediet" zelf activeren, zonder contact op te nemen met de medewerkers van het bedrijf. Gebruik hiervoor het speciale USSD-verzoek * 138 #. Na verzending ziet u een lijst met pakketten die op uw nummer kunnen worden aangesloten. Kies uit de lijst het pakket dat het beste bij je past. Het feit is dat ze alleen in hoeveelheid van elkaar verschillen (de kleinste bevat bijvoorbeeld 300 roebel en de grootste bevat 1700 roebel).

Stap 5

Denk ook aan het zelfbedieningssysteem voor abonnees genaamd "Servicegids". Het wordt ingevoerd via de webinterface op de officiële website van Megafon.

Stap 6

Klanten van het bedrijf "Beeline" kunnen een trustbetaling bestellen door een verzoek te sturen naar het nummer * 141 #. De hoogte van de bijgeschreven betaling is afhankelijk van de maandelijkse communicatiekosten.

Aanbevolen: