Hoe Kies Je Een Multicooker

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Multicooker
Hoe Kies Je Een Multicooker

Video: Hoe Kies Je Een Multicooker

Video: Hoe Kies Je Een Multicooker
Video: Multi-Cooker Buying Guide | Consumer Reports 2024, April
Anonim

Wetenschappelijke en technologische vooruitgang komt de moderne vrouw steeds meer te hulp. En koken voor het hele gezin kost steeds minder tijd, de smaak van gerechten, hun energiekenmerken verslechteren niet alleen niet, maar verbeteren zelfs met elke nieuwe uitvinding. Een andere nieuwigheid die al een brede kring van fans heeft gewonnen, is de multicooker.

De multicooker kan braden, bakken, jam maken, stoven
De multicooker kan braden, bakken, jam maken, stoven

instructies:

Stap 1

Het werkingsprincipe is vergelijkbaar met dat van een dubbele boiler, maar in tegenstelling tot de laatste zijn de mogelijkheden van een multicooker veel groter. Naast traditioneel stomen en soep koken, kan de multicooker frituren, bakken, jam maken en sudderen.

Stap 2

Dus je hebt een aankoopbeslissing genomen, de vraag rijst hoe je een multicooker kiest?

Overweeg eerst het lichaam van de multicooker. Ze zijn van twee soorten: plastic en gemetalliseerd. De eerste hebben een aantrekkelijker ontwerp, terwijl de laatste sterkere en duurzamere eigenschappen hebben.

Stap 3

Het tweede belangrijke kenmerk is het werkvolume van de container; de hoeveelheid gekookt voedsel in één keer hangt hier direct van af. Kies een kom op basis van de grootte van de pan die je normaal gesproken zou gebruiken voor soep voor het hele gezin.

Stap 4

Ten derde, let op het aantal ingebouwde geautomatiseerde kookprogramma's. De programma's berekenen zelf de temperatuur en kooktijd, je kunt alle benodigde producten eenmalig in de multicooker doen en het koken helemaal niet controleren.

Stap 5

Kies ten vierde een slowcooker met de langste kooktijden. Sommige multicookers zijn in staat om bijvoorbeeld tot tien uur voedsel te stoven, zo'n apparaat geeft niet om het taaiste vlees.

Stap 6

De fabrikant is niet onbelangrijk. Modellen van wereldelektronicafabrikanten zijn duurder, maar het kopen van een multicooker is het niet waard om te besparen. Er zijn elektronische bedieningselementen in het apparaat, waarvan het falen de multicooker absoluut onbruikbaar maakt. Ook de kwaliteit van de Teflon-coating is belangrijk, aangezien de multicooker is uitgerust met slechts één kookpan.

Aanbevolen: