Hoe U Oproepdetails Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Oproepdetails Kunt Krijgen
Hoe U Oproepdetails Kunt Krijgen

Video: Hoe U Oproepdetails Kunt Krijgen

Video: Hoe U Oproepdetails Kunt Krijgen
Video: Hoe werkt de Call Track Manager van de #DCDW? 2024, Mei
Anonim

Abonnees van mobiele operators hebben op elk moment de mogelijkheid om informatie over hun persoonlijke account te verkrijgen. Deze service wordt oproepdetails genoemd. Oproepen kunnen zowel op het bedrijfskantoor als thuis worden afgedrukt.

Hoe u oproepdetails kunt krijgen
Hoe u oproepdetails kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Laten we zeggen dat u een abonnee bent van de mobiele operator Megafon. Ga naar de officiële website van het bedrijf, die zich bevindt op www.megafon.ru. Klik op het opschrift "Servicegids". U komt direct in het zelfbedieningssysteem terecht. Voer uw telefoonnummer en persoonlijk wachtwoord in om in te loggen. Het systeem kan u ook vragen om de tekens in de afbeelding in te voeren.

Stap 2

Eenmaal op de persoonlijke accountpagina vindt u het menu aan de linkerkant. Selecteer Oproepdetails. Lees aandachtig de voorwaarden voor het verstrekken van een eenmalig detail. Geef dan aan voor welke periode u een afdruk wilt ontvangen, dit kan een dag, een week of zelfs een maand zijn. Als u informatie voor een specifieke dag wilt ontvangen, selecteert u het formaat "Gratis" en geeft u hieronder de datum op.

Stap 3

Vul je e-mailadres in: dit is nodig om informatie te ontvangen. Geef het berichtformaat op. Als u niet wilt dat de details beschikbaar zijn voor buitenstaanders, stelt u een wachtwoord in. Klik aan het einde op het opschrift "Bestellen". Houd er rekening mee dat deze service tegen betaling is.

Stap 4

Op het kantoor van de mobiele operator kunt u gespreksdetails bestellen. Neem hiervoor contact op met een medewerker van het bedrijf, geef uw paspoort op, schrijf een aanvraag. De informatie wordt binnen enkele minuten aan u verstrekt.

Stap 5

Als u een klant bent van "MTS", kunt u oproepgegevens krijgen met behulp van het "Internet Assistant"-systeem. Ga naar de officiële website van het bedrijf, die zich bevindt op www.mts.ru. Voer uw persoonlijke gegevens in. Selecteer in het menu dat op het bovenste paneel wordt geopend het item "Internet-assistent". Klik verder in het gedeelte "Veel gevraagd" op het bijschrift "Gespreksdetails". Geef hier de periode van de gevraagde informatie aan, specificeer de wijze van levering van informatie, voer het gewenste berichtformaat in. Bevestig de bewerking.

Aanbevolen: