Een Geheugenkaart Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Verwijderen
Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Geheugenkaart Verwijderen
Video: How to Insert / eject SD Memory card - Samsung Galaxy S8/S8+ 2024, April
Anonim

Geheugenkaart, of flashkaart, diskdrive - informatiedrager voor het ingestelde volume (van 32 MB tot 64 GB en hoger). Er zijn geheugenkaarten voor telefoons, camera's, computers en andere elektronica en technologie. In elk geval kunt u de geheugenkaart verwijderen met behulp van een van de voorgestelde algoritmen.

Een geheugenkaart verwijderen
Een geheugenkaart verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de geheugenkaart uit de camera te verwijderen, zet u deze uit. Open vervolgens de vergrendeling die de kaart en batterijen beschermt tegen invloeden van buitenaf en eruit vallen. De onderste zijrand is zichtbaar vanaf de kaart. Druk erop, de kaart springt vanzelf uit zijn plaats.

Stap 2

Om de geheugenkaart uit de telefoon te verwijderen, moet u deze weer uitschakelen. Open daarna het achterpaneel dat de batterij bedekt en haal het er ook uit. De geheugenkaart zal plat liggen, wrik hem omhoog en trek hem eruit.

Stap 3

U kunt de geheugenkaart uit de computer verwijderen door deze eerst op de computer los te koppelen in het paneel onderaan het bureaublad. Zoek het pictogram voor het verwijderbare apparaat, klik met de rechtermuisknop en vervolgens de menuopdracht "Verbinding verbreken". Wacht op het bericht over het loskoppelen van het apparaat en trek de kaart uit de USB-poort.

Aanbevolen: