Een Audiospeler Kiezen En Installeren Op Android And

Inhoudsopgave:

Een Audiospeler Kiezen En Installeren Op Android And
Een Audiospeler Kiezen En Installeren Op Android And

Video: Een Audiospeler Kiezen En Installeren Op Android And

Video: Een Audiospeler Kiezen En Installeren Op Android And
Video: Een HP-printer installeren op een draadloos netwerk in Windows 7 | HP Easy Start | @HPSupport 2024, April
Anonim

De Play Store biedt een brede selectie van audiospelers met een verscheidenheid aan functionaliteit en ondersteuning voor verschillende formaten. De keuze van de speler dient te geschieden in overeenstemming met de eisen die u aan het programma stelt. De installatie van de geselecteerde applicatie kan rechtstreeks vanuit de winkel worden uitgevoerd.

Een audiospeler kiezen en installeren op Android and
Een audiospeler kiezen en installeren op Android and

Android-audiospelers

Poweramp is een van de meest functionele spelers in de Play Store. De voordelen van het programma zijn een gebruiksvriendelijke interface, grote bedieningsknoppen en vele functies voor het bewerken van de afspeellijst en geluidsinstellingen. Met de applicatie kun je veel audiobestanden van verschillende formaten afspelen. Een van de nadelen van Poweramp is dat de speler 2 weken werkt, waarna je ervoor moet betalen.

Rocket Music Player heeft minder instellingen, maar het werkt veel sneller en stelt je in staat snel te schakelen tussen de benodigde opties en parameters. Deze applicatie is geschikt voor elke beginnende gebruiker die niet met allerlei instellingen te maken wil hebben, maar zo snel mogelijk naar muziek wil gaan luisteren.

Andere programma's zijn Winamp, dat een prettige en intuïtieve interface heeft. De speler heeft een kleine set aan instellingen, maar is makkelijk in gebruik. Now Playing is ook een programma met een minimalistisch design en een klein aantal functies, dat volledig gratis en stabiel is bij het afspelen van audiobestanden.

Muziek-audiospeler n7player biedt de gebruiker een eigen interface met een uniek design. Het programma heeft een volledig 3D-ontwerp. De applicatiefunctionaliteit integreert het zoeken naar audio-opnames die beschikbaar zijn op het apparaat via een tagcloud en een lijst met nummers op de muur van albumhoezen, weergegeven in 3D. De speler biedt de gebruiker animatie-effecten bij het schakelen tussen nummers. N7player ondersteunt het opleggen van extra audio-effecten, selectief scannen van mappen voor deuntjes, sleeptimer, integratie met de Last.fm-service, enz. De speler is gratis en ook gratis te downloaden.

Installatie

Installatie van audiospelers op Android gebeurt op dezelfde manier als andere programma's. Ga naar het "Play Store"-venster van uw mobiele apparaat en voer de gewenste programmanaam in bij het zoeken. Selecteer op de resultatenpagina het juiste item en klik op "Installeren". Na het einde van de bewerking ontvangt u een melding en kunt u het programma starten door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken.

Bij de eerste start zal de speler zoeken naar de aanwezigheid van de benodigde muziek in de mappen en een lijst weergeven met nummers die beschikbaar zijn op het apparaat. Voordat u naar melodieën luistert, is het raadzaam om de benodigde parameters in het gedeelte "Instellingen" in te stellen.

Aanbevolen: