Feedback Geven?

Inhoudsopgave:

Feedback Geven?
Feedback Geven?

Video: Feedback Geven?

Video: Feedback Geven?
Video: Feedback geven is ook een vak 2024, Mei
Anonim

Feedbackformulieren worden op webpagina's geplaatst om de gebruiker in staat te stellen gegevens naar de server te verzenden. Bijvoorbeeld om een recensie over de site achter te laten in het gastenboek of andere informatie.

Feedback geven?
Feedback geven?

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale online builder om een feedbackformulier te maken. Volg hiervoor de link https://ip-whois.net/forma-obratnoj-svyazi/. Deze site bevat een generator van formulieren, waarin u de instellingen voor de grootte van het formulier, de velden en de kleuren van alle componenten kunt instellen. Als gevolg hiervan ontvangt u een code die u alleen maar in de paginacode hoeft te kopiëren om het voltooide formulier te krijgen.

Stap 2

Pas uw formulier aan. Voer hiervoor eerst een waarde in voor de hoogte van de titelbalk. Klik op de witte marge van de pagina om direct het resultaat te zien. Selecteer vervolgens de kleur van de balk waarop de titel is geschreven. Klik hiervoor op het gekleurde vierkantje links van het bijbehorende label. Selecteer op dezelfde manier de kleur voor de titeltekst. Stel de hoogte van de gegevensinvoer- en berichtvelden in de volgende velden in. Stel de tekstkleur van uw formulier in.

Stap 3

Selecteer kleuren voor de volgende formulierelementen om feedback voor de site te ontwerpen: formulierlichaam, tekstvelden, randen rond het formulier. Voer in het laatste veld de lettergrootte voor alle labels in. Om het resultaat te bekijken, klikt u op het witte veld of klikt u op de knop "Bekijken". Breng indien nodig wijzigingen aan.

Stap 4

Klik op de knop "Geconfigureerd" nadat u alle instellingen voor het feedbackformulier van de site hebt geïnstalleerd. Na het opschrift "Stap twee" wordt de tekst geplaatst, selecteer deze met de muis, klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde en selecteer de opdracht "Kopiëren". Open uw pagina in de bewerkingsmodus (in kladblok of in een willekeurige editor), plak de code van het feedbackformulier. Sla de wijzigingen op en verlaat de editor. Het maken van feedback is voltooid.

Aanbevolen: