Hoe Een Magnetron Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Magnetron Te Installeren?
Hoe Een Magnetron Te Installeren?

Video: Hoe Een Magnetron Te Installeren?

Video: Hoe Een Magnetron Te Installeren?
Video: Klusadvies | Combimagnetron monteren 2024, Mei
Anonim

Het is al lang bekend dat de vrije ruimte in een appartement snel eindigt, je moet iets verplaatsen, meubels rangschikken en iets weggooien. Een nieuw aangeschafte magnetron bespaart je ruimte in je keuken als je hem op de beugels monteert.

Hoe een magnetron te installeren?
Hoe een magnetron te installeren?

Noodzakelijk

Magnetron, gereedschap

instructies:

Stap 1

Voordat u de kachel installeert, moet u de instructies lezen en uitzoeken welk deel van de kachel het grootste gewicht heeft. In sommige modellen is het gewicht gelijk verdeeld, sommige fabrikanten concentreren het bij de deur zodat de kachel niet beweegt wanneer deze wordt geopend.

Stap 2

Dan kun je zelf de plaats van het fornuis in je keuken kiezen. Probeer indien mogelijk de kachel niet op het aanrecht te plaatsen, maar op een plank tegen de muur. Deze plaatsing van de kachel zal helpen om veel ruimte te besparen en het aanrecht vrij te houden. In de winkels van vandaag vindt u een grote selectie planken voor magnetrons. De plank moet met lange poten worden genomen, omdat: de oven zal opwarmen en de nabijheid van de oven tot een muur, vooral een muur die bedekt is met behang, kan brand veroorzaken. U kunt ook kiezen voor een volledig metalen plank.

Stap 3

Wanneer u het op een plank of beugels installeert en bevestigt, vergeet dan niet de afstand tot objecten in de buurt, die minstens 10 cm moet zijn. Voordat u de oven installeert, is het raadzaam om al het verpakkingsmateriaal van binnenuit te verwijderen, evenals de draaiende schotel. De oven moet zo ver mogelijk verwijderd worden van objecten die constant opwarmen of dampen produceren. Vergeet de invloed van de oven op het magnetische veld van andere apparaten niet. Probeer alle huishoudelijke apparaten uit de buurt van de kachel te houden.

Stap 4

Nadat u de oven op de plank of beugels heeft geïnstalleerd, veegt u het oppervlak van de magnetron af met een droge doek en steekt u de stekker in het stopcontact.

Aanbevolen: