Hoe Adena Te Verdienen?

Inhoudsopgave:

Hoe Adena Te Verdienen?
Hoe Adena Te Verdienen?

Video: Hoe Adena Te Verdienen?

Video: Hoe Adena Te Verdienen?
Video: 3 Manieren Om Online €25-€300 Per Uur Te Verdienen 2024, Mei
Anonim

Adena vertegenwoordigt speelgeld in het online multiplayer-spel Lineage II, dat nodig is om wapens, bepantsering en andere in-game-items te kopen en te slijpen. Je kunt ze op verschillende manieren verdienen, kies de jouwe.

Hoe adena te verdienen?
Hoe adena te verdienen?

Noodzakelijk

Lineage II-klant

instructies:

Stap 1

Vernietig mobs om druppels van hen te verzamelen en adena te krijgen. Kies, afhankelijk van het niveau, een jachtlocatie en het type mobs. Focus ook op je uitrusting, klasse en bedrijf. Houd er rekening mee dat het verschil in je niveau en het niveau van mobs niet meer dan vijf mag zijn. In dit geval wordt er een boete in rekening gebracht en krijg je veel minder ervaring.

Stap 2

Voltooi verschillende taken / speurtochten die je van de NPC hebt ontvangen. Nadat je de quest succesvol hebt voltooid, ontvang je een beloning, deze kan verschillen, van een eenvoudig "dankjewel" tot 4kkk adena. Quests zijn eenmalig of kunnen meerdere keren of voor onbepaalde tijd worden uitgevoerd.

Stap 3

Gebruik je landhuis om adena te verdienen. Het is een kruising tussen landbouw en jacht. Selecteer zaden (volgens de beloning voor scheuten, volgens het niveau van mobs, en, indien mogelijk, het verkopen van scheuten), koop een sikkel. Zoek een menigte, plant er zaden in, dood het en verzamel planten. Nadat je de zaailingen hebt verzameld, kun je ze op een bepaald moment inwisselen voor een beloning.

Stap 4

Gebruik de buit om adena te krijgen. Sommige kabouters houden zich bezig met bio-engineering en kunnen natuurlijke materialen uit mobs halen. Als je zo'n gilde betreedt, ontvang je grondstoffen van mobs.

Stap 5

Ga vissen als je level 20 al hebt bereikt. Om dit te doen, heb je aas, een hengel en vaardigheden nodig. Koop het allemaal bij de visser. Nadat je het vissen onder de knie hebt, kun je de vis darmen, de inhoud verkopen, onderdelen ruilen met een visser, vis verkopen voor speurtochten. U kunt vissen in een veilige omgeving. Er is een kans dat je een zeemonster vangt dat het doden niet waard is, het is vrij zeldzaam.

Stap 6

Gebruik verzamelen als je besluit geen mobs te doden of erg avontuurlijk bent. Ga hiervoor naar locaties op hoog niveau, waar een reeks coole jongens plaatsvindt, die geen drop van mobs nodig hebben. Maar wees voorzichtig, want je kunt het slachtoffer worden van een agressieve menigte, of de jongens kunnen besluiten dat ze nog steeds een druppel nodig hebben.

Stap 7

Verkoop je vaardigheden als je een buff bent. Hoe hoger uw niveau, hoe meer vraag naar uw diensten zal zijn. Verbeteringen kunnen worden verkocht in steden, maar ook waar personages op hoog niveau schommelen.

Stap 8

Verdien adena met knutselservices als je een kaboutermaker bent en je hebt een selectie recepten in het boek van de meester.

Aanbevolen: