Megafoonbonuspunten Gebruiken

Inhoudsopgave:

Megafoonbonuspunten Gebruiken
Megafoonbonuspunten Gebruiken

Video: Megafoonbonuspunten Gebruiken

Video: Megafoonbonuspunten Gebruiken
Video: Megafoon - MEPH160BU (NL) 2024, Mei
Anonim

Door simpelweg te communiceren op een mobiele telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk, kunt u punten ontvangen onder het Megafon Bonus-programma en deze besteden aan extra minuten voor communicatie, sms-, mms- en internetverkeerspakketten, de aankoop van accessoires en elektronische apparaten, enz.

Megafoonbonuspunten gebruiken
Megafoonbonuspunten gebruiken

Noodzakelijk

telefoon verbonden met het "Megafon"-netwerk

instructies:

Stap 1

Om lid te worden van het bonusprogramma, moet u een sms-bericht met de nummers 5010 sturen naar het gratis nummer 5010, * 105 # bellen op uw mobiel, het gratis nummer 0510 bellen of uw mobiele telefoon instellen via het Service Guide-systeem.

De aansluiting op het bonussysteem is gratis.

Deelnemers aan het programma krijgen punten voor alle basiscommunicatiediensten - uitgaande oproepen, internettoegang, sms- en mms-berichten.

Stap 2

Bonussen worden automatisch verzameld: voor elke 30 roebel die aan communicatiediensten wordt besteed, krijgt de klant 1 punt.

Om het huidige bonusaccount te controleren, stuurt u een sms-bericht met het nummer 0 naar het gratis nummer 5010.

Stap 3

Punten zijn nodig om beloningen uit de Megafon-catalogus te betalen. Dit kunnen mobiele apparaten (telefoons, modems, flashdrives, elektronische fotolijsten, enz.) en accessoires zijn, exclusieve souvenirs met bedrijfssymbolen, certificaten, bonusminuten voor bellen, contractverlengingen, bonus-sms, mms, mobiel internet en roaming.

Op vertoon van uw paspoort kunt u elektronische apparaten, accessoires en souvenirs krijgen bij Megafon-kantoren. U kunt bonuspunten inwisselen voor communicatiediensten door 0510 te bellen en de prompts van de autoinformer te volgen of door uw code in een sms-bericht te sturen naar het gratis nummer 5010.

Aanbevolen: