Voor- En Nadelen Van Een Android-tablet

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Een Android-tablet
Voor- En Nadelen Van Een Android-tablet

Video: Voor- En Nadelen Van Een Android-tablet

Video: Voor- En Nadelen Van Een Android-tablet
Video: The unfortunate decline of Android tablets 2024, Mei
Anonim

Een tabletcomputer op basis van het "Android"-systeem is een zeer handig en mobiel ding dat uw gewone pc gedeeltelijk kan vervangen. Maar net als elk ander apparaat heeft dit apparaat zijn voor- en nadelen.

Voor- en nadelen van een Android-tablet
Voor- en nadelen van een Android-tablet

Voordelen van een Android-tablet

Zodra zoiets als een tabletcomputer op basis van "Android" op de markt van moderne technologie verscheen, begonnen gebruikers van over de hele wereld ernaar te streven dit apparaat voor zichzelf te kopen. Hier zijn een aantal redenen voor.

Ten eerste zijn tablets op basis van "Android" veel goedkoper dan hun prototypes - de beroemde "iPads" op basis van iOS, hoewel ze functioneel op geen enkele manier inferieur zijn aan hun voorgangers.

Ten tweede kun je in de gespecialiseerde winkel voor Android-applicaties veel handige applicaties vinden, waarvan de meeste, belangrijker nog, helemaal gratis zijn. De keuze aan programma's is echt enorm: er zijn allerlei soorten kalenders, notebooks, organisatoren, weersvoorspellingswidgets, sociale netwerkapplicaties (VKontakte, Facebook, Twitter, Instagram, Odnoklassniki, etc.), allerlei soorten games, etc. nog veel meer - van Dahl's woordenboek tot GPS-navigator. De tablet kan worden gebruikt als reader, speler, video settopbox, camera, camcorder, voicerecorder, notebook. Hierop kunt u zeer handige e-maildiensten met onmiddellijke meldingen installeren, evenals een programma voor communicatie Skype. Er zijn trouwens geen gratis apps voor Aypad.

Ten derde ondersteunen tablets op basis van "Android" het creëren van een oneindig aantal desktops, die worden "omgedraaid" door met uw vinger naar rechts of links te vegen. Dit is geweldig voor het groeperen van applicaties. Bijvoorbeeld op de ene desktop - toepassingen van sociale netwerken, aan de andere - een wekker, rekenmachine, organizer en andere veelgebruikte diensten, op de derde - een camera, videocamera, voicerecorder, album met foto's, enz. Bovendien, op elk bureaublad kun je een achtergrondafbeelding plaatsen. Het rivaliserende Windows Phone-systeem kan niet opscheppen over een dergelijke dienst, die voor velen een doorslaggevende factor is ten gunste van Android-gebaseerde toestellen.

Ten vierde is Android functioneel heel eenvoudig en flexibel. Het heeft een handig en begrijpelijk bestandssysteem waarin u vrij mappen kunt beheren zonder verbinding te maken met een pc. U kunt bestanden downloaden van elke toepassing, inclusief de browser, zonder beperkingen op formaten en groottes (als er voldoende ruimte in het geheugen van het apparaat is). Vervolgens kunt u het gedownloade bestand gemakkelijk terugvinden in het bestandssysteem - het zal in de juiste map staan.

Samenvattend kunnen we zeggen dat Android-tablets zeer flexibel en betrouwbaar zijn, een rijke gratis basis aan applicaties hebben, de gebruiker praktisch niet beperken in acties en de meeste documentformaten ondersteunen.

Nadelen van de tablet op "Android"

Er zijn weinig nadelen aan tablets op basis van "Android", maar sommige dwingen gebruikers om de voorkeur te geven aan concurrerende systemen. De meeste tablets hebben een zwakke, vage kleurweergave, zelfs de duurste. De kleuren zijn semi-transparant en puur zwart lijkt meer op grijszwart. Apparaten op basis van iOS en Windows hebben Android aanzienlijk omzeild in deze parameter. Ook verschillen tablets op "Android" niet in de soepelheid van scrollen, en hierin worden ze opnieuw omzeild door concurrenten. Veel gebruikers klagen over het ongemak van sommige acties in de hoofdtoepassingen zoals "VKontakte" of "Gmail", maar meestal is dit te wijten aan de overgang naar "Android" van andere systemen.

Aanbevolen: