Waar Galaxy III Kopen In

Inhoudsopgave:

Waar Galaxy III Kopen In
Waar Galaxy III Kopen In

Video: Waar Galaxy III Kopen In

Video: Waar Galaxy III Kopen In
Video: Kid gets buy didn't Samsung Galaxy S3 2024, Mei
Anonim

De Samsung Galaxy III smartphone wordt door de ontwikkelaars gepositioneerd als een innovatiemodel in zijn klasse. De telefoon kan zonder problemen contact opnemen met een persoon en de eigenaar herkennen aan gezicht, stem of gebaren. Daarom zijn er veel mensen die de Galaxy III willen kopen.

Waar te koop Galaxy III
Waar te koop Galaxy III

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer;
  • - internationaal paspoort.

instructies:

Stap 1

Koop een innovatief telefoonmodel van Samsung bij speciale verkooppunten die beschikbaar zijn in bijna alle steden van Rusland. Deze omvatten MTS-winkels (RTS), Euroset, Computer World, MegaFon, Kay, Svyaznoy, enz. De prijs van Galaxy III, de beschikbaarheid van een smartphone en speciale promoties staan ter beschikking van de winkelverkoper. Om niet zomaar te gaan, is het beter om de winkel waarin u geïnteresseerd bent te bellen en alle vragen te verduidelijken. Ga voor winkellocaties en extra verkooppunten naar samsung.com.

Stap 2

Met behulp van internet is het niet alleen mogelijk om de adressen van winkels te verduidelijken, maar ook om Galaxy III te kopen. De offline winkel van Svyaznoy heeft bijvoorbeeld ook een online versie, waar u in detail kennis kunt maken met de kenmerken van de geselecteerde telefoon, prijzen kunt zien, mogelijke opties voor kopen op krediet.

Stap 3

Er zijn ook online winkels die Galaxy III alleen online verkopen. Bijvoorbeeld de Android-service (android-root.ru) of "Communicatiecentrum". Lees de volledige informatie over de verkoop, levering en garantie van het geselecteerde product op de website. Sommige winkels hebben afhaalpunten, sommige werken alleen met thuisbezorging.

Stap 4

Je kunt Galaxy III ook kopen via sites waar gewone mensen hun spullen verkopen. Er zijn bijvoorbeeld suggesties voor deze telefoon op molotok.ru. Houd er bij een dergelijke aankoop rekening mee dat het uiterlijk niet noodzakelijkerwijs overeenkomt met het ideaal, omdat de telefoon al is gebruikt. Maar soms worden ook compleet nieuwe dingen doorverkocht. Het is goed als de verkoper uit uw stad of de dichtstbijzijnde stad komt. Controleer het gekochte product op prestaties, controleer de beschikbaarheid van een garantie.

Stap 5

Als jij of iemand die je kent op vakantie gaat naar Europa, dan kun je de Galaxy III bij elke elektronicawinkel kopen. Toegegeven, hier moet je voorzichtig zijn: in Europa en de VS wordt mobiele apparatuur tegen een lagere prijs verkocht, maar met een contract van een lokale mobiele operator voor 2 jaar. Bekijk de mogelijkheid om Galaxy III te kopen en de prijs ervoor zonder simkaarten. Vraag een TaxFree-cheque aan om te profiteren van uw belastingteruggave bij grensoverschrijding.

Aanbevolen: