Nummers Op De Zwarte Lijst Zetten

Inhoudsopgave:

Nummers Op De Zwarte Lijst Zetten
Nummers Op De Zwarte Lijst Zetten

Video: Nummers Op De Zwarte Lijst Zetten

Video: Nummers Op De Zwarte Lijst Zetten
Video: Badkamermuur tegelen met Roger 2024, Mei
Anonim

Soms gebeurt het dat er op een bepaald moment mensen verschijnen met wie je niet echt wilt communiceren, en die dit niet begrijpen, aandringen op hun communicatie en je constant van 's morgens tot' s avonds bellen. Het telefoonnummer wijzigen is onpraktisch, dus u kunt proberen uw leven te vereenvoudigen door het nummer van de ongewenste gesprekspartner toe te voegen aan de zogenaamde "zwarte lijst".

Hoe nummers op de zwarte lijst te zetten
Hoe nummers op de zwarte lijst te zetten

instructies:

Stap 1

Als u besluit uzelf te behoeden voor contacten met een van de abonnees van het mobiele netwerk, vraag dan uw provider of deze dergelijke diensten aanbiedt. Zo ja, abonneer u dan op deze dienst en voeg het onnodige nummer toe aan de "zwarte lijst". Deze optie is opgenomen in het telefoonprogramma, zoek gewoon het juiste gedeelte in de instellingen, voer het ongewenste nummer in en activeer.

Stap 2

Sommige operators bieden twee modi: zwarte en witte lijsten. Als uw operator ook beide modi ondersteunt, probeer dan door ze te verbinden niet in de war te raken welke van beide op een of ander moment actief is.

Stap 3

Verboden nummers worden door de telefoon als onbeslist ontvangen. Vervolgens kiest u zelf wat de beller te horen krijgt: de zin dat de abonnee niet bereikbaar is, korte piepjes of doorverbinden naar voicemail.

Stap 4

Als de telefoniste je niet kan helpen, lees dan zorgvuldig de instructies op je telefoon. Bijna alle moderne telefoonmodellen hebben de mogelijkheid om zelf een "zwarte lijst" te maken. Afhankelijk van het model verschillen de acties die worden uitgevoerd door de telefoon met de nummers uit deze lijst. De telefoon kan eenvoudig het geluid dempen wanneer wordt gebeld vanaf een ongewenst nummer, of hij kan eenvoudig een inkomende oproep en zelfs een sms blokkeren.

Stap 5

Zoek het tabblad "Telefoonboek" of iets dergelijks in het menu (afhankelijk van het telefoonmodel kan het tabblad verschillende namen hebben), selecteer het nummer dat u aan de "zwarte lijst" wilt toevoegen en selecteer de bewerkingsfunctie.

Stap 6

Nadat u in het menu bent gekomen, waar een van de acties met het nummer wordt gevraagd om het toe te voegen aan het filter of "zwarte lijst", bevestigt u uw beslissing. In de meeste gevallen zijn korte pieptonen te horen van het ongewenste nummer in de handset.

Aanbevolen: