Voor- En Nadelen Van IPad 2pad

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van IPad 2pad
Voor- En Nadelen Van IPad 2pad

Video: Voor- En Nadelen Van IPad 2pad

Video: Voor- En Nadelen Van IPad 2pad
Video: ПОЧЕМУ iPad Pro НЕ ЗАМЕНИТ ВАМ ПК 2024, Mei
Anonim

Nieuwe computertablets van Apple hebben een hele revolutie teweeggebracht in de wereld van elektronica. IPad 2 is het tweede model van de tablet die door het bedrijf wordt gepresenteerd, het is een verbeterd model van de eerste tablet, maar het heeft verschillende nadelen in vergelijking met

Voor- en nadelen van iPad 2pad
Voor- en nadelen van iPad 2pad

instructies:

Stap 1

Ondanks het feit dat Apple al de vijfde versie van de iPad heeft uitgebracht, genaamd Air, werd de iPad 2 geproduceerd tot het begin van de ontwikkeling van de 6-tablet, deze wordt nog steeds in de winkels verkocht als een van de beste iPad-modellen. Op dit moment is hij al overgestapt op de groep tablets met gemiddelde kosten, aangezien de prijs voor een versie met 16 GB geheugen en een simkaartsleuf ongeveer 15.000 roebel is en een model zonder simkaart ongeveer 12.000.

Stap 2

De voordelen van deze internettablet zijn onder meer de dual-core Apple A5-processor met een frequentie van 1 GHz. Het RAM-geheugen van het tweede model is ook verhoogd in vergelijking met het eerste, en wel twee keer. Een simpele netbook kan jaloers zijn op zo'n processor, wat te zeggen van veel tablets. Het stelt de tablet in staat om heldere applicaties uit te voeren zonder te bevriezen tijdens multitasking. Het tweede pluspunt van de tablet is de batterij. Om deze mogelijkheden te ondersteunen, heeft de tablet een grote batterij nodig, en met de batterij van de tablet kun je hem meer dan 9 uur gebruiken.

Stap 3

De iPad 2 profiteert ook van een touchscreen, dat warmtegevoelig, nauwkeurig en responsief is. Voor het eerst in de Apple-reeks verscheen een camera aan de voor- en achterkant op de iPad 2-tablet, waarmee je niet alleen foto's en video's van goede kwaliteit kunt maken, maar ook kunt praten via Skype of FaceTime.

Stap 4

Het model heeft echter ook nadelen ten opzichte van andere tabletmodellen. Alle Apple-tablets hebben bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid intern geheugen, u kunt geen enkele gigabyte vrije ruimte toevoegen door een geheugenkaart in de tablet te plaatsen. Het tweede tabletmodel heeft een nogal zwakke camera aan de voorkant, slechts 0,3 megapixels, al in de iPad 4 is de resolutie van de camera aan de voorkant 1,2 megapixels. Ook in 4 modellen van de tablets van het bedrijf is de achteruitrijcamera ook verbeterd.

Stap 5

Veel critici schrijven aan de nadelen van het werken met Apple-tablets de mogelijkheid toe om bestanden te synchroniseren en alleen te schrijven via een speciaal programma dat de gebruiker op een pc moet installeren - iTunes. In latere modellen introduceerde het bedrijf ook een nieuwe technologie voor schermproductie, nu zijn alle iPads uitgerust met een Retina-display - helderder, helderder en kleurrijker.

Aanbevolen: