Oproepdetails Bekijken

Inhoudsopgave:

Oproepdetails Bekijken
Oproepdetails Bekijken

Video: Oproepdetails Bekijken

Video: Oproepdetails Bekijken
Video: Hoe werkt de Call Track Manager van de #DCDW? 2024, Mei
Anonim

Als u naar uw mobiele rekeningen kijkt, heeft u zich waarschijnlijk afgevraagd hoe u uw geld uitgeeft. Om niet gekweld te worden door gissingen - bestel oproepdetails. Dit is een zeer handige service die mobiele operators hun klanten aanbieden. Dit is praktisch een gedetailleerd rapport, dat informatie bevat over alle diensten die u een bepaalde tijd hebt gebruikt. De detaillering kunt u als volgt bestellen.

Bestel details van oproepen - en u wordt op de hoogte gehouden van alle diensten
Bestel details van oproepen - en u wordt op de hoogte gehouden van alle diensten

Het is nodig

Je hebt een internetverbinding en een goed werkend e-mailadres nodig

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van je mobiele provider, ga naar de internetondersteuningspagina.

Stap 2

Voer in de aangegeven regel uw mobiele telefoonnummer in en voer het wachtwoord in voor toegang tot het "Persoonlijke account".

Stap 3

Selecteer na het invoeren van het "Persoonlijke account" de periode waarvoor u gedetailleerde services wilt ontvangen. Detaillering wordt meestal een maand van tevoren besteld.

Stap 4

Selecteer een meldingsformulier. Drillthrough-rapporten zijn er over het algemeen in drie typen: factuur, eenmalige drill en periodieke drill. Periodieke detaillering is het meest compleet en informatief.

Stap 5

Voer uw e-mailadres in waarop u gedetailleerde rapporten wilt ontvangen. Binnenkort ontvangt u een e-mail met een bestand waarin uw mobiele diensten worden beschreven.

Aanbevolen: