Waar In Moskou Kun Je Training Krijgen In Celreparatie?

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Kun Je Training Krijgen In Celreparatie?
Waar In Moskou Kun Je Training Krijgen In Celreparatie?

Video: Waar In Moskou Kun Je Training Krijgen In Celreparatie?

Video: Waar In Moskou Kun Je Training Krijgen In Celreparatie?
Video: Russia squad gathers in Moscow to begin their preparations for Euro 2020| Сборная России| Евро 2020 2024, April
Anonim

Elke dag verschijnen er minstens 8-10 advertenties op vacaturesites, waarin een gsm-reparateur in Moskou wordt gezocht. Het gemiddelde salaris van specialisten is 50-90 duizend roebel. Hoe en waar een opleiding volgen om een lucratief beroep onder de knie te krijgen?

mobiele telefoon reparatie
mobiele telefoon reparatie

Een meester in de reparatie van mobiele telefoons, tablets en laptops is een veelgevraagd en betaald beroep in Moskou. Elk servicecentrum accepteert graag gecertificeerde specialisten, zelfs zonder ervaring. Sommige bedrijven zijn bereid in toekomstige werknemers te investeren en hen de basisprincipes van modulaire reparatie en reparatie van componenten bij te brengen.

Om een baan in een servicecentrum te krijgen en een fatsoenlijk salaris te ontvangen, is het beter om van tevoren cursussen te volgen in het repareren van telefoons, tablets en laptops. Om dit te doen, moet u vertrouwd raken met de programma's van trainingscentra, de kosten en de duur van de training achterhalen.

Waar kun je training krijgen in het repareren van mobiele telefoons en laptops?

Tientallen opleidingscentra bieden cursussen aan in het repareren van mobiele telefoons in Moskou. De kosten van de opleiding zijn afhankelijk van de duur van de cursus, het type uitrusting, het prestige van het bedrijf. Leren hoe je mobiele telefoons en tablets kunt repareren, kost ongeveer 45-50 duizend roebel. De duur van volwaardige cursussen is 100-120 academische uren. Na voltooiing van de training krijgen specialisten certificaten en hulp bij het vinden van werk.

Beeld
Beeld

Probeer voordat u een contract voor training in reparatie aangaat, alles te weten te komen over het trainingscentrum. De website van een bedrijf dat ambachtslieden opleidt, moet de volgende informatie bevatten:

  • volledig geplande trainingsprogramma's;
  • duur van cursussen en hun kosten;
  • Rooster van lessen;
  • beoordelingen van studenten;
  • Contact details.

Sommige opleidingscentra hebben groepen op sociale netwerken in plaats van een website. Daar kun je alles over het bedrijf te weten komen - beoordelingen van studenten lezen, persoonlijk communiceren met afgestudeerden, vragen stellen aan docenten.

Welk salaris ontvangen meesters na een training in telefoonreparatie?

Succesvol afgeronde cursussen in telefoonreparatie bieden enorme kansen voor specialisten. Na een opleiding kunnen de voormannen een baan krijgen in een servicecentrum, veldspecialist worden of een eigen werkplaats openen. De hoogte van het inkomen is afhankelijk van de gekozen specialisatie.

Professionals die besluiten hun eigen bedrijf te openen, verdienen het meest. Reparaties voer je zowel zelfstandig als in een team van dezelfde specialisten uit. Het belangrijkste is om een individuele ondernemer te openen, een geschikt pand te vinden en een klantenbestand te verzamelen. De maandelijkse winst van één meester varieert van 120 tot 150 duizend roebel, als hij dagelijks minstens vier gadgets repareert.

Nadat je hebt geleerd hoe je telefoons kunt repareren, is het gemakkelijker om een baan als voorman in een servicecentrum te krijgen. Je werkt volgens een 5/2 of 6/1 rooster van 9.00 tot 20.00 uur. Het gemiddelde salaris is 50-90 duizend roebel. Meestal krijgen ambachtslieden een percentage van het bedrag van de uitgevoerde reparaties.

Aanbevolen: