Hoe IPhone-back-up Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone-back-up Te Herstellen
Hoe IPhone-back-up Te Herstellen

Video: Hoe IPhone-back-up Te Herstellen

Video: Hoe IPhone-back-up Te Herstellen
Video: Tip: Zo maak je een back-up van je iPhone (Reservekopie) 2024, April
Anonim

Gegevensback-ups worden gemaakt voor het geval het apparaat wordt geflitst of er storingen optreden om het verlies van belangrijke gegevens te voorkomen. De populaire iPhone-gadget heeft ook de mogelijkheid om een gegevensback-up te maken. Hiervoor moet je het computerprogramma iTunes gebruiken.

Hoe iPhone-back-up te herstellen
Hoe iPhone-back-up te herstellen

instructies:

Stap 1

Om een back-up te maken met iTunes, selecteert u het juiste item in het programmamenu. Open deze applicatie op je computer en verbind je iPhone met een kabel met je pc.

Stap 2

Ga naar het menu "Bestand" - "Apparaten" - "Maak een back-up". Wacht na het selecteren van dit menu-item tot het kopiëren is voltooid. Na het voltooien van de procedure ziet u een bijbehorende melding op uw computerscherm.

Stap 3

Om de opgenomen gegevens te controleren, gaat u naar "Bewerken" - "Instellingen" - "Apparaten". Daar ziet u het tijdstip van de procedure en de datum van vandaag. Alle back-upbestanden worden opgeslagen in de map "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" - "Gebruikers" - "Gebruikersnaam" - AppData - Roaming - Apple Computer - MobileSync - Back-up.

Stap 4

ITunes-back-ups bevatten gegevens zoals contacten, berichten, instellingen, filmrol, documenten, opgeslagen applicaties en games en andere systeemgegevens. Muziek, films en programma's vallen niet onder het concept van "back-up", en daarom moeten ze afzonderlijk worden opgeslagen in uw iTunes-bibliotheek of op uw computer in de map waarmee het programma gegevens synchroniseert voor het kopiëren naar de iPhone.

Stap 5

De iPhone is ook in staat om automatisch een back-up van gegevens naar iCloud te maken als er een internetverbinding is. Elke dag wordt belangrijke informatie opgeslagen wanneer het apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Om deze optie in te schakelen, gaat u naar het menu "Instellingen" - iCloud - "Opslag en kopieën" van de telefoon. Hier kunt u handmatig een back-up maken ("Een kopie maken") of het automatisch opslaan van de benodigde gegevens uitschakelen.

Stap 6

IPhone-gegevensherstel wordt uitgevoerd wanneer informatie volledig is verwijderd. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" - "Algemeen" - "Reset" - "Inhoud en instellingen wissen". Nadat het apparaat is gestart na het verwijderen, ziet u het instellingenmenu van het apparaat. Selecteer het item dat u wilt gebruiken voor gegevensherstel (iCloud of iTunes) en volg de instructies op het scherm.

Aanbevolen: