Een Trustbetaling Activeren In Megafon

Inhoudsopgave:

Een Trustbetaling Activeren In Megafon
Een Trustbetaling Activeren In Megafon

Video: Een Trustbetaling Activeren In Megafon

Video: Een Trustbetaling Activeren In Megafon
Video: 😲СЕКРЕТНЫЙ ТАРИФ МЕГАФОН💣 СРОЧНО ПОДКЛЮЧАЙ! БЕЗЛИМИТНЫЙ ИНТЕРНЕТ ПОЧТИ ДАРОМ И 1000 МИНУТ!!!! 2024, April
Anonim

Er doen zich vaak situaties voor waarin u dringend moet bellen, maar er niet genoeg geld op uw mobiele account staat. Om deze problemen op te lossen is een extra service als "Beloofde betaling" nodig. Hoe deze aan te sluiten?

Hoe te activeren in
Hoe te activeren in

instructies:

Stap 1

Gebruik de vertrouwensbetaalservice "Beloofde betaling", waarmee u drie dagen lang gebruik kunt maken van communicatiediensten op krediet. Om deze functie te activeren, belt u * 106 # op uw telefoon of belt u 0006. De verbinding is gratis en de service wordt na drie dagen automatisch verbroken.

Stap 2

Aan het einde van deze periode is het noodzakelijk om de resulterende schuld af te betalen. Als u niet zeker weet of u binnen drie dagen voor communicatiediensten kunt betalen, gebruikt u een ander type trustbetaling van de Megafon-operator.

Stap 3

Activeer de service "Credit of Trust" zonder aansluitkosten. Hiervoor moet je met je paspoort naar de dichtstbijzijnde Megafon klantenservice gaan. De manager accepteert uw aanvraag en berekent de hoogte van de trustbetaling op basis van het geld dat u maandelijks uitgeeft aan mobiele communicatie. In dit geval wordt ook rekening gehouden met de totale gebruiksduur van de communicatiediensten van de Megafon-operator. Hoe meer deze parameters zijn, hoe hoger de kredietlimiet zal zijn. U kunt een voorlopige berekening van de trustbetaling maken op de Megafon-website via de link

Stap 4

Gebruik de service "Credit of Trust" met aansluitkosten. In dit geval is het niet nodig om het kantoor van het bedrijf te bezoeken en de kredietlimiet is afhankelijk van uw behoeften en kan van 300 tot 1700 roebel zijn. Kies de combinatie * 138 # op de telefoon en druk op de knop "Bellen". Vervolgens moet u de aanwijzingen van het systeem volgen om het gewenste pakket te selecteren.

Stap 5

Ontvang bonuspunten van het Megafon-bedrijf voor het gebruik van een trustbetaling. Om dit te doen, moet u zich registreren in het Megafon-Bonus-programma door te bellen naar 0510. Nadat er voldoende bonussen zijn verzameld, kunnen deze worden ingewisseld voor saldo-aanvulling.

Aanbevolen: