Hoe U Geld Kunt Overboeken Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Overboeken Vanaf Uw Telefoon
Hoe U Geld Kunt Overboeken Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Vanaf Uw Telefoon
Video: How To Transfer Money From Binance App to Your Bank Account (Mobile Step by Step Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoon geen geld meer heeft en u dringend moet bellen, bieden sommige telecomoperators een service zoals het overboeken van geld van telefoon naar telefoon. Het is deze betaling die u zal helpen altijd in contact te blijven.

Telefoon portemonnee
Telefoon portemonnee

Noodzakelijk

Telefoon met een positief saldo

instructies:

Stap 1

Om geld over te zetten van telefoon naar telefoon, moet u weten of uw telecomoperator een dergelijke dienst aanbiedt. Dit is op verschillende manieren te achterhalen. U kunt bijvoorbeeld het ondersteuningsnummer bellen en de telefoniste deze vraag stellen. U kunt hierover ook informatie vinden op de officiële website van de telecomoperator.

Stap 2

Om geld over te maken, moet u een specifiek USDD-verzoek op uw telefoon bellen. Deze lijst met symbolen vindt u op de website onder het kopje "Diensten" of "Help". Vervolgens wordt het telefoonnummer van de ontvanger van het geld in het verzoek ingevoerd en wordt het verzoek verzonden.

Stap 3

Daarna zou u een kort bericht moeten ontvangen ter bevestiging van uw overboeking. Als de informatie in het bericht correct is, moet u een reactie sturen. Na een tijdje wordt het geld van je telefoon overgemaakt naar de rekening van de ontvanger. Dit is meestal snel genoeg.

Aanbevolen: