Hoe Installeer Ik Het Camcorderstuurprogramma?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Het Camcorderstuurprogramma?
Hoe Installeer Ik Het Camcorderstuurprogramma?

Video: Hoe Installeer Ik Het Camcorderstuurprogramma?

Video: Hoe Installeer Ik Het Camcorderstuurprogramma?
Video: How to connect an IP camera to a computer 2024, Mei
Anonim

Driver is een applicatie die algoritmen decodeert voor het werken met apparatuur. Om de apparaten stabiel te laten werken, moet u stuurprogramma's downloaden en installeren voor alle componenten van uw pc. Bijvoorbeeld voor netwerk- en geluidskaarten of een printer. Maar er is apparatuur die wordt geïnstalleerd met behulp van extra applicaties. Om dit te doen, worden schijven met sets van de benodigde programma's aan de apparatuur toegevoegd.

Hoe installeer ik het camcorderstuurprogramma?
Hoe installeer ik het camcorderstuurprogramma?

instructies:

Stap 1

Identificeer het apparaat. Als het computersysteem de videocamera niet automatisch kan detecteren, gaat u naar het menu "Start", klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", selecteert u daar "Besturing" en klikt u vervolgens op "Apparaatbeheer". Rechtsboven in het venster Apparaatbeheer verschijnt een optieknop voor bijwerken.

Stap 2

Als het apparaat als onbekend wordt weergegeven in Apparaatbeheer (vraagteken), klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer Vernieuwen. Als het apparaat na de update nog steeds niet wordt gevonden, controleer dan of de camcorder goed op de computer is aangesloten. De stekker zit mogelijk niet helemaal in de aansluiting of u hebt de camcorder per ongeluk in de verkeerde aansluiting gestoken.

Stap 3

Installeer het camcorderstuurprogramma. Als het computersysteem het stuurprogramma automatisch heeft gevonden, volg dan de opdrachten in het dialoogvenster en installeer het met behulp van de assistent. Als het systeem het stuurprogramma niet kan vinden, laadt u de installatieschijf die bij de camcorder is geleverd, selecteert u het menu "Installeren" en volgt u gewoon de opdrachten in het dialoogvenster. Het systeem kan zweren dat de bestuurder geen digitale handtekening heeft en u besluit de installatie op eigen risico en risico te doen.

Stap 4

Als er geen schijf is, start dan de automatische installatie, het computersysteem zou zelf de driver op internet moeten vinden. Als het automatisch zoeken ook niet heeft geholpen, zoek dan de modelnaam en het serienummer op de camcorder en zoek met behulp van deze gegevens zelf naar de stuurprogramma's op internet op de website van de fabrikant of op andere bronnen. Download het installatiebestand of alleen de stuurprogrammabestanden en installeer vervolgens handmatig met het pad naar de stuurprogrammabestanden.

Stap 5

Ga aan de slag met het apparaat. Als echter geen van de bovenstaande methoden werkt, moet u contact opnemen met een specialist.

Aanbevolen: