Hoe "Night Furious" Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe "Night Furious" Te Verbinden
Hoe "Night Furious" Te Verbinden

Video: Hoe "Night Furious" Te Verbinden

Video: Hoe
Video: ELDEN RING™ Closed Network Test - Title Screen and Music 2024, Mei
Anonim

OJSC "Megafon" geeft haar klanten de mogelijkheid om een dienst als "Night Furious" aan te sluiten. Als u voor deze optie kiest, krijgt u onbeperkt internet via uw mobiele telefoon. Opgemerkt moet worden dat deze service alleen in een bepaald tijdsbestek wordt aangeboden - van één uur 's ochtends tot negen uur' s ochtends.

Hoe "Night Furious" te verbinden
Hoe "Night Furious" te verbinden

Noodzakelijk

  • - SIM-kaart "Megafon";
  • - identiteitsbewijs;
  • - minstens 100 roebel op het saldo van de simkaart.

instructies:

Stap 1

Om de "Night Furious" -service te activeren, gaat u naar de officiële website van het mobiele bedrijf "Megafon". Selecteer bovenaan de pagina de regio waar je de simkaart hebt gekocht.

Stap 2

Selecteer op de regel die er net onder staat het tabblad "Internet" en vervolgens "Internet vanaf mobiele apparaten". Selecteer in de lijst die verschijnt "Onbeperkt internet" Night Furious ".

Stap 3

Hieronder ziet u een veld waar u uw tiencijferige mobiele telefoonnummer (simkaart) moet kiezen. Houd er rekening mee dat de eerste drie cijfers uit een lijst moeten worden geselecteerd. Klik daarna op de knop "Verbinden".

Stap 4

Binnen drie minuten wordt er een bericht naar je simkaart gestuurd met een voorstel om de verbinding te bevestigen. U hoeft alleen op dit bericht te reageren.

Stap 5

U kunt de "Night Furious"-service ook activeren met het USSD-commando. Kies hiervoor de volgende combinatie van symbolen op uw telefoon: * 105 * 777 # en de beltoets. Om deze optie uit te schakelen, kiest u * 105 * 777 * 0 # en nogmaals de beltoets.

Stap 6

U kunt de service "Night Furious" activeren door de klantenservice te bellen. Om dit te doen, belt u 0500 op de telefoon vanaf een simkaart van het Megafon-mobiele bedrijf en wacht u tot de operator antwoordt. Maar als u geen mobiele telefoon bij de hand heeft, kunt u ook via een vaste telefoon contact opnemen met de operators van uw bedrijf - hiervoor belt u 8 (800) 333-05-00. De operator zal u vragen om uw paspoortgegevens te noemen, waarna de service wordt geactiveerd.

Stap 7

Om de service te activeren, kunt u ook contact opnemen met elk kantoor van het mobiele bedrijf "Megafon". In dit geval moet u een identiteitsbewijs en een simkaart van dit bedrijf bij u hebben.

Aanbevolen: