Het Tempo Van Een Nummer Verhogen?

Inhoudsopgave:

Het Tempo Van Een Nummer Verhogen?
Het Tempo Van Een Nummer Verhogen?

Video: Het Tempo Van Een Nummer Verhogen?

Video: Het Tempo Van Een Nummer Verhogen?
Video: Måneskin - Zitti E Buoni - Italy 🇮🇹 - Grand Final - Eurovision 2021 2024, Mei
Anonim

Het tempo van een nummer verwijst naar de snelheid van het muzikale proces. Tempo is de absolute snelheid waarmee een muziekstuk wordt gespeeld. Het woord zelf komt uit de Italiaanse taal en betekent het woord "tijd".

Het tempo van een nummer verhogen?
Het tempo van een nummer verhogen?

Noodzakelijk

  • - Time Factory-programma;
  • -muziek bestand.

instructies:

Stap 1

Laad het muziekbestand voor het nummer dat je wilt versnellen. Om dit te doen, selecteert u in het bovenste paneel van het programma het tabblad "Bestand" en klikt u erop met de linkermuisknop. Selecteer in het geopende venster de eerste regel "Open audiobestand". Er verschijnt een venster om door de mappen en bestanden op uw computer te bladeren. Selecteer de gewenste map waar het nummer zich bevindt, selecteer het en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Klik op de verschenen werkbalk van het programma op de knop "Dynamiek". Er verschijnt een editorvenster, waar de formant-, toets- en temposchakelaars zich in de linkerbovenhoek bevinden en de muziektracks, de tijdlijn en de percentageschaal hieronder.

Stap 3

Selecteer en klik op de tijdlijn van het muzieknummer op het gebied waar het tempo begint te versnellen.

Stap 4

Stel de percentageschaal in op een modus waarin het aantal slagen per minuut wordt weergegeven. Om dit te doen, klikt u in het bovenste paneel van het programma op het tabblad "Bekijken" en klikt u in het vervolgkeuzevenster op de laatste regel en plaatst u een vinkje voor de regel "Beats per minute".

Stap 5

Stel in het geselecteerde gebied van de versnelling van het tempo het punt in vanaf waar de tempoverandering begint door op de linkermuisknop te klikken. Er verschijnt een versnellingsgrafiek, die u naar wens kunt aanpassen. Afhankelijk van hoe snel je het tempo wilt. Om dit te doen, moet u de grafiek uitrekken of verkleinen.

Stap 6

Om de herberekening van het tempo met de nieuwe parameters te starten, klikt u op de knop met een driehoek en een bliksemschicht op het bovenpaneel van het programma.

Stap 7

Luister aan het einde van het herberekeningsproces naar het resultaat door op de afspeelknop te drukken die is gemarkeerd met een driehoek.

Stap 8

Sla het logbestand op door het tabblad "Bestand" op het bovenste paneel van het programma te selecteren en op de knop "Dynamische instellingen opslaan" te klikken. Geef in het venster dat verschijnt het pad op om op te slaan en klik op de knop "Opslaan". Er verschijnt een vinkje op het programmapaneel naast de knop "Dynamiek".

Stap 9

Helemaal onderaan het programma staat een knop "Start het verwerkingsproces". Klik Het. Het bestand is nu volledig verwerkt en de acceleratiesnelheid is gewijzigd.

Stap 10

Sla het nummer op door het tabblad Bestand in de bovenste balk te kiezen. Selecteer in het venster dat verschijnt de regel "Opslaan als" en geef het pad op naar de map waar u het bestand wilt opslaan.

Aanbevolen: