Een Game Downloaden Voor Je Sony Ericsson-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Downloaden Voor Je Sony Ericsson-telefoon
Een Game Downloaden Voor Je Sony Ericsson-telefoon

Video: Een Game Downloaden Voor Je Sony Ericsson-telefoon

Video: Een Game Downloaden Voor Je Sony Ericsson-telefoon
Video: How To Haves 900 Games in your Sony Ericsson ( Download link Include ) * FREE * 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn al lang niet meer alleen een handig communicatiemiddel. Nu hebben ze een hele reeks verschillende functies, bijvoorbeeld een muziekspeler, een camera, internettoegang, ondersteuning voor games en e-mail.

Een game downloaden voor je Sony Ericsson-telefoon
Een game downloaden voor je Sony Ericsson-telefoon

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - telefoon;
  • - kabel;
  • - Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Kopieer het spel naar je telefoon met behulp van de MyPhoneExplorer-app. Verbind uw telefoon met uw computer in de telefoonmodus, voer het programma uit. Klik op het menu "Bestand", selecteer de opdracht "Verbinden". Of klik op de knop "Zoeken naar apparaat" in de applicatie-instellingen.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Bestanden", in het bovenste deel van het venster, klik op de knop met een kopje koffie met een pijl, selecteer vervolgens het spelbestand in jar-formaat en wacht tot het spel op de telefoon is geladen. De installatie van het spel op je telefoon is nu voltooid.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Bestanden", selecteer de optie "Telefoongeheugen" en ga vervolgens naar de map "Overig". Klik bovenaan het venster op de grote groene pijl. Selecteer applicatie van computer in jar-formaat. Wacht tot het bestand is gedownload.

Stap 4

Ga daarna in het telefoonmenu naar "Bestandsbeheer" om het spel op je Sony Ericsson-telefoon te installeren, selecteer het bestand met het spel en klik op "Installeren". Geef daarna de locatie van het spel op (map "Toepassingen" of "Games").

Stap 5

Gebruik draadloze Bluetooth-technologie om het spel naar je telefoon te kopiëren. Om dit te doen, sluit u de telefoon aan op de computer die deze gebruikt, werkt u de lijst met services op de pc bij. Pictogrammen worden bovenaan het scherm gemarkeerd.

Stap 6

Zoek de optie Bluetooth-object push-service, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Objecten verzenden. Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend het jar-bestand met het spel op. De app wordt gedownload naar je telefoon en automatisch geïnstalleerd.

Stap 7

Verbind uw telefoon met de pc via Bluetooth, ververs de lijst met services en zoek Bluetooth File Transfer Service, klik op het pictogram, een verkennervenster wordt geopend. Open vervolgens de gewenste map op je telefoon of op een USB-flashstation, sleep en zet neer vanuit een map op je computer om de bestanden die je nodig hebt neer te zetten. Installeer het spel vervolgens met behulp van de bestandsbeheerder op je telefoon.

Aanbevolen: