Hoe Apparatuur Uit China Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Apparatuur Uit China Te Kopen?
Hoe Apparatuur Uit China Te Kopen?

Video: Hoe Apparatuur Uit China Te Kopen?

Video: Hoe Apparatuur Uit China Te Kopen?
Video: $180 Fake iPhone 12 Pro Max vs $1,599 12 Pro Max! (NEW) 2024, Mei
Anonim

Sommige meesters in de assemblage van computeroplossingen zijn onlangs overgestapt op een nieuw type inkomen: goedkope hardware kopen van Aziatische sites en deze hier verkopen met een kleine toeslag. In de regel zijn de prijzen van deze verkopers veel lager dan die in de winkel te vinden zijn.

Hoe apparatuur uit China te kopen?
Hoe apparatuur uit China te kopen?

instructies:

Stap 1

DealExterme is een redelijk bekende online winkel, niet alleen in China, maar over de hele wereld. Hier kunt u elk product kiezen, van huishoudelijke artikelen tot huishoudelijke apparaten en computers. Het enige dat u nodig hebt, is u te registreren op de website en een Visa Classic-betaalpas van elke bank.

Stap 2

Ga naar de site waarnaar hieronder wordt verwezen in het gedeelte Aanvullende bronnen. Er zijn twee opties om uit te kiezen: de originele site in het Engels en de Russische kopie. Eenmaal op de hoofdpagina van de site, let op de linkerkolom met categorieën, selecteer er een, bijvoorbeeld "Laptops en PDA's".

Stap 3

U kunt nu een subcategorie selecteren of direct naar het gewenste product gaan. Als er een groot aantal producten in deze categorie is, is het raadzaam om de zoekfunctie te gebruiken, waarvan het venster zich in de "header" (bovenaan) van de site bevindt. Klik met de linkermuisknop op de afbeelding om informatie over een product te bekijken.

Stap 4

Als u tevreden bent met het huidige product, klikt u op de knop "Toevoegen aan winkelwagen". Na een tijdje bevindt u zich op de pagina "Gebruikersmand". Hier kunt u alle producten die u heeft toegevoegd, hun prijs en betalingsvoorwaarden bekijken. Wees voorzichtig, de betaalmethode is afhankelijk van de geselecteerde versie van de site: op de Engelstalige site moet u geld overmaken via het PayPal-systeem en op de gelokaliseerde site kunt u betalen via Webmoney, Qiwi en andere terminals.

Stap 5

Na het plaatsen van uw bestelling dient u de factuur binnen 7 kalenderdagen te betalen, anders wordt uw bestelling geannuleerd. Het pakket met de gekochte goederen duurt lang - ongeveer 45 dagen. In sommige gevallen kunnen de goederen om een aantal redenen vertraging oplopen, maar deze kunnen worden gevolgd via een speciale service van de Russische Post (link hieronder).

Aanbevolen: