Een Film Downloaden Naar Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Film Downloaden Naar Een IPhone
Een Film Downloaden Naar Een IPhone

Video: Een Film Downloaden Naar Een IPhone

Video: Een Film Downloaden Naar Een IPhone
Video: How to Download Movies on an iPhone with this simple steps | Free Movies 2024, Mei
Anonim

Zoals veel mobiele telefoons kan de iPhone video's afspelen, en het grote scherm van deze gadget maakt het mogelijk om er zonder veel ongemak films op te kijken. Je kunt ook online video's bekijken op de iPhone, maar aangezien toegang tot snel internet niet overal beschikbaar is, is het beter om meerdere films in het geheugen te laden.

Een film downloaden naar een iPhone
Een film downloaden naar een iPhone

instructies:

Stap 1

Opgemerkt moet worden dat de standaard iPhone-speler alleen video's afspeelt in MPEG4-, M4V- en MOV-formaten, dus je moet films in een van deze formaten voorbereiden om te downloaden. Films kunnen worden gedownload van elke beschikbare torrent-tracker of bestaande bestanden worden geconverteerd met behulp van een van de gratis converters: Movies2iPhone, Free Video to iPhone Converter, WinAvi iPod Video Converter, enz.

Stap 2

Zodra de films klaar zijn in het gewenste formaat, kunt u ze naar uw iPhone downloaden. Om dit te doen, sluit u uw iPhone met een USB-kabel aan op uw computer en start u iTunes erop. Er is een menu aan de linkerkant van het iTunes-venster. Open de sectie "Films" en sleep de voorbereide bestanden naar het programmavenster. De films worden toegevoegd aan de iTunes-bibliotheek op uw computer.

Stap 3

Nu moeten ze naar de iPhone worden gedownload. Zoek aan de linkerkant van het iTunes-venster het gedeelte iPhone en sleep je films erin. Het synchronisatieproces wordt gestart, wat u kunt vinden aan de hand van de bijbehorende inscriptie bovenaan het iTunes-venster en op het iPhone-scherm. Nadat de synchronisatie is voltooid, gaat u naar de iPod op uw telefoon, selecteert u Video's en begint u met kijken.

Aanbevolen: