Hoe Muziek Op De IPhone Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Op De IPhone Te Zetten
Hoe Muziek Op De IPhone Te Zetten

Video: Hoe Muziek Op De IPhone Te Zetten

Video: Hoe Muziek Op De IPhone Te Zetten
Video: How to Add MUSIC From Computer to iPhone, iPad or iPod 2024, Mei
Anonim

Apple-producten worden bewonderd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. De iPhone is geen uitzondering - een smartphone met een rijk arsenaal aan multimediamogelijkheden. Ondanks de intuïtiviteit en eenvoud van het iOS-besturingssysteem, kunnen gebruikers problemen ondervinden bij het installeren van muziek op de iPhone.

Hoe muziek op de iPhone te zetten
Hoe muziek op de iPhone te zetten

instructies:

Stap 1

Installeer eerst iTunes op uw computer. U kunt de distributiekit downloaden op de officiële website van het bedrijf "apple" (apple.com).

Stap 2

Voeg de nummers waarin u geïnteresseerd bent toe aan uw iTunes-bibliotheek. Het programma zal een deel van het werk voor u doen door de bestanden op uw computer te analyseren. Maar iTunes kan gearchiveerde muziek niet automatisch aan zijn afspeellijsten toevoegen. Om een track toe te voegen, selecteert u het item "Toevoegen aan afspeellijst" op het menutabblad "Bestand". Maak in het geopende venster uw keuze en klik op "OK".

Stap 3

Synchroniseer op uw computer met iPhone. Sluit deze hiervoor aan met de meegeleverde USB-kabel. Selecteer op het tabblad Bestand de optie Apparaten en vervolgens iPhone. Nu kunt u naar het gedeelte "Muziek" van uw mobiele apparaat gaan en beginnen met synchroniseren. Controleer vooraf die nummers uit de iTunes-bibliotheek waarnaar u op de iPhone gaat luisteren.

Stap 4

Registreer je bij de iTunes Store. Om te registreren, klikt u op het iTunes Store-menutabblad. Vul uw paspoortgegevens en bankkaartgegevens in. Nadat je dit proces hebt voltooid, kun je legale muziek kopen en gratis podcasts, games en apps downloaden van de Apple Content Store. Synchroniseer opnieuw om muziek toe te voegen die u op uw computer hebt gekocht.

Stap 5

Met sommige apps kun je gratis naar muziek luisteren en muziek downloaden naar je iPhone. Dit is VK. Muziek , online radiostation Pandora en andere programma's die u kunt downloaden van iTunes, in de AppStore. Voor het succesvol bedienen van applicaties op een smartphone is een snelle internetverbinding vereist.

Aanbevolen: