Hoe SMS Op MTS Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Op MTS Te Controleren
Hoe SMS Op MTS Te Controleren

Video: Hoe SMS Op MTS Te Controleren

Video: Hoe SMS Op MTS Te Controleren
Video: Dimash MTV - Hoe een artiest helpen? / Twitter - Instructies voor Dears / "Qairan Elim" of Screaming 2024, Mei
Anonim

SMS-berichten zijn niet alleen beschikbaar in het telefoongeheugen, maar ook in de SIM-kaartgeheugenmodule. Er zijn ook alternatieve manieren om sms-berichten te controleren als ze zijn verwijderd of om de een of andere reden gewoon niet op uw telefoon verschijnen.

Hoe sms op MTS te controleren
Hoe sms op MTS te controleren

Noodzakelijk

  • - toegang tot een simkaart;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de technische ondersteuningsdienst van de MTS-operator om een afdruk van sms-berichten voor een bepaalde periode te bestellen. Houd er rekening mee dat om deze service te ontvangen, u uw paspoortgegevens moet verstrekken om toegang te krijgen tot de service.

Stap 2

Deze methode kunt u het beste niet gebruiken, omdat u lang moet wachten op een reactie van technische ondersteuningsmedewerkers, maar dit is de enige mogelijke manier in het geval dat u geen toegang heeft tot een computer en internet en u niet de mogelijkheid hebben om rechtstreeks contact op te nemen met de verkoopafdeling of het klantenservicekantoor van MTS-abonnees …

Stap 3

Neem contact op met een van de servicekantoren van de mobiele operator MTS, die zich in bijna elke stad bevinden, en bestel bij hen een afdruk van de laatste sms-berichten, evenals de berichten die u voor een bepaalde periode hebt ontvangen. Hier moet u de werknemers van het bedrijf documenten bezorgen die uw identiteit als eigenaar van de simkaart bevestigen; staat het nummer niet op uw naam, dan wordt de aanvraag afgewezen totdat de persoon op wiens naam de inschrijving is gedaan op het kantoor verschijnt.

Stap 4

Maak een persoonlijk account aan op de officiële website van de mobiele operator MTS voor snelle toegang tot aanvullende diensten. Dit is veel handiger dan contact opnemen met de technische ondersteuning of een kantoor, op voorwaarde dat u constant toegang hebt tot internet. Om een account in het systeem aan te maken, heeft u mogelijk toegang nodig tot uw mobiele telefoonnummer, de gegevens voor het invoeren van uw persoonlijke account worden ernaar verzonden.

Stap 5

Haal vervolgens informatie over sms-berichten uit het menu van de website van het bedrijf. Houd er rekening mee dat de service kan worden betaald, controleer de kosten op de afdrukopdrachtpagina. In dit geval zijn de paspoortgegevens van de persoon aan wie het nummer is afgegeven niet vereist.

Aanbevolen: