Meedoen Aan Een Enquête: Kan Internet Er Geld Voor Bieden?

Meedoen Aan Een Enquête: Kan Internet Er Geld Voor Bieden?
Meedoen Aan Een Enquête: Kan Internet Er Geld Voor Bieden?

Video: Meedoen Aan Een Enquête: Kan Internet Er Geld Voor Bieden?

Video: Meedoen Aan Een Enquête: Kan Internet Er Geld Voor Bieden?
Video: Dit VERDIEN je echt met ENQUÊTES | De waarheid over ONLINE ENQUÊTES 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen die ooit toegang tot internet heeft gekregen, stelt de vraag: wat kan ermee worden gedaan? Feit is dat het World Wide Web wordt gezien als een soort informant die “overal was en alles weet”. Dit is echter niet de enige reden waarom het moderne netwerk zo waardevol is. Bijna alle mensen die kunnen worden opgenomen in de lijst met actieve gebruikers hebben geleerd hoe ze geld kunnen verdienen op internet. Een van de methoden om 'rijk te worden' was het beantwoorden van peilingen.

interview
interview

Het werk zelf is niet moeilijk. Het is duidelijk dat een persoon verschillende peilingen per post ontvangt, en hij doorloopt ze, beantwoordt de manier waarop hij echt denkt, en hiervoor ontvangt hij geld. Maar dergelijk werk, als zo'n activiteit zo genoemd mag worden, heeft zijn eigen "obstakels".

Ten eerste zal iedereen die op deze manier geld wil gaan verdienen een lange registratie moeten doorlopen, waarbij ze voor sommigen vreemde vragen zullen stellen. Niet iedereen vindt het bijvoorbeeld leuk om uitgebreid te antwoorden waar, hoe en wanneer ze wonen, het nummer van het huis en appartement aan te geven. Sommige enquêtesites bieden echter zo'n vragenlijst aan. Natuurlijk zijn er redenen voor dit verhoor. De frequentie van de peilingen zal afhangen van hoe de persoon de vragen beantwoordt die betrekking hebben op de ontvangen opleiding. Maar hier ligt het eerste obstakel op de loer. Het probleem is dat klanten de juiste mensen nodig hebben om specifieke vragenlijsten in te vullen. Met andere woorden, het verdient de voorkeur om een antwoord op enquêtes over het onderwerp geneeskunde te krijgen van een gebruiker met een gespecialiseerde opleiding. Dat is de reden waarom betaalde opiniepeilingen zo zelden worden ontvangen: in een maand kan hun aantal drie of zelfs twee exemplaren zijn. Dit zal natuurlijk niet veel invloed hebben op de financiële situatie van de artiest, omdat er niet zo veel wordt betaald voor één profiel.

Ten tweede worden sommige peilingen niet zo lang bewaard. Dat wil zeggen, op het moment dat een persoon een melding over een beschikbaar profiel ziet en deze volgt, kan hij vaak een inscriptie zien, waarvan de inhoud erop neerkomt dat dit werk niet langer nodig is. Dit komt door het feit dat het voor sommige "onderzoekers" voldoende is om de mening van duizend mensen te kennen. En dit betekent dat de artiest ronduit geobsedeerd moet zijn door het regelmatig in de gaten houden van zijn post. En dan is zo'n variant van het werk geen garantie dat de aannemer de vragenlijst "krijgt".

Natuurlijk is het idee om zo gemakkelijk geld te verdienen niet zo slecht. Het zal echter vele jaren duren om over de uitvoering ervan na te denken. Op zulke vragenlijsten worden tot nu toe immers alleen klanten verrijkt, die gratis en snel hun werk doen, maar toch in verkeerde handen.

Aanbevolen: