Hoe Stuur Je Een Foto Van Icq Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Foto Van Icq Naar Je Telefoon
Hoe Stuur Je Een Foto Van Icq Naar Je Telefoon

Video: Hoe Stuur Je Een Foto Van Icq Naar Je Telefoon

Video: Hoe Stuur Je Een Foto Van Icq Naar Je Telefoon
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Mei
Anonim

De ICQ-client biedt de mogelijkheid om niet alleen tekstberichten uit te wisselen, maar ook verschillende bestanden te verzenden en heeft ook vele andere functies. Gebruik een van de eenvoudige methoden om een afbeelding van ICQ naar een telefoon te sturen waarop de mobiele versie van de applicatie is geïnstalleerd.

Hoe stuur je een foto van icq naar je telefoon
Hoe stuur je een foto van icq naar je telefoon

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om afbeeldingen te verzenden, is door de ingebouwde functie voor het verzenden van bestanden te gebruiken. Vink in de applicatie-instellingen de vakjes hiernaast aan om de mogelijkheid om bestanden te verzenden in te schakelen en stel vervolgens de bestandsoverdracht rechtstreeks in. Gebruik de overeenkomstige knop om de te verzenden foto te positioneren en stuur deze vervolgens naar de geadresseerde. Houd er rekening mee dat deze methode alleen mogelijk is als deze functie wordt ondersteund op de telefoon van de ontvanger.

Stap 2

U kunt ook een foto uploaden naar een van de gratis wap-wisselaars en vervolgens een link sturen om deze te downloaden met ICQ. Als u bijvoorbeeld de link https://amobile.ru/wapload/ gebruikt, kunt u elk bestand downloaden om het vervolgens te downloaden met behulp van de ingebouwde browser op uw mobiel. Upload een foto met behulp van de bovenstaande link en stuur vervolgens een ICQ-bericht met een link om het bestand te downloaden, evenals de naam van het te downloaden bestand.

Stap 3

Gebruik de mogelijkheden van online beeldhosting om een afbeelding naar uw geadresseerde te sturen, bijvoorbeeld https://imglink.ru/. Klik op de knop "Bestand selecteren", plaats vervolgens de afbeelding die bedoeld is om te verzenden en upload deze. Nadat de download is voltooid, selecteert u de link om de foto in zijn oorspronkelijke vorm te bekijken en verzendt u deze met ICQ naar de ontvanger.

Stap 4

Na ontvangst van de link kan de ontvanger de afbeelding downloaden met behulp van de ingebouwde browser. Houd er rekening mee dat het vaak nodig is om de afbeelding te comprimeren om bandbreedte te besparen. Een van de programma's die de beste compressiekwaliteit biedt, is ACDSee. Als u deze functie in deze toepassing gebruikt, selecteert u de ClearIQZ-methode - deze optie is het beste voor de helderheid van het uiteindelijke beeld.

Aanbevolen: