Hoe MMS Op Mobiel In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Op Mobiel In Te Stellen
Hoe MMS Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe MMS Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe MMS Op Mobiel In Te Stellen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, Mei
Anonim

Door verbinding te maken met de mms-service kunnen abonnees van verschillende mobiele operators berichten ontvangen en verzenden naar andere gebruikers met afbeeldingen, muziek, tekstbestanden en nog veel meer.

Hoe MMS op mobiel in te stellen
Hoe MMS op mobiel in te stellen

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen samen met mms-parameters gelijktijdig internetinstellingen bestellen. Ga hiervoor naar de officiële website van de telecomoperator. Selecteer vervolgens het vak met de titel "Help en service". Daar ziet u het item "MMS-instellingen" dat u nodig hebt, klik erop. Voer in het veld dat verschijnt uw contactgegevens in: mobiel telefoonnummer in zevencijferige notatie.

Stap 2

Houd er rekening mee of de GPRS / EDGE-functie op uw telefoon is aangesloten of niet. Voor de normale werking van de mms-service moet u deze activeren, anders kunt u gewoon geen bericht verzenden of ontvangen. Stuur hiervoor een USSD-verzoek * 111 * 18 #. Trouwens, je kunt ook automatische instellingen krijgen door sms naar 1234 te sturen. De tekst van het bericht zelf moet het woord MMS bevatten (als je niets opgeeft, krijg je de internetinstellingen). Het instellen van mms kan op een andere manier: bel gewoon het verkorte nummer 0876. Vergeet niet dat je zo'n bericht pas kunt ontvangen nadat je het eerste zelf hebt verzonden.

Stap 3

Als u MegaFon-communicatiediensten gebruikt, bestel dan de mms-instellingen via de officiële website van het bedrijf. Daar hoeft u alleen een klein formulier in te vullen. Zodra de telefoniste uw verzoek heeft ontvangen, stuurt hij u de benodigde gegevens. Bewaar ze zeker. Je telefoon ontvangt trouwens niet alleen mms-instellingen, maar ook instellingen voor mobiel internet. Met behulp van nummer 5049 is het ook mogelijk om mms service te bestellen. Stuur gewoon een sms-bericht met het nummer 3. Daarnaast is er technische ondersteuning voor abonnees, beschikbaar op 0500. Bel het en vertel de operator uw telefoonmodel.

Stap 4

Beeline-abonnees kunnen de service activeren door een USSD-verzoek * 118 * 2 # te verzenden. Het model mobiele telefoon wordt automatisch gedetecteerd. In overeenstemming daarmee ontvangt u de gewenste instellingen. Vergeet niet om ze op te slaan. Hiervoor heeft u het wachtwoord 1234 nodig (dit is standaard ingesteld).

Aanbevolen: