Het Videotype Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Videotype Wijzigen
Het Videotype Wijzigen

Video: Het Videotype Wijzigen

Video: Het Videotype Wijzigen
Video: How To Change Video Format In PC 2024, Mei
Anonim

Als u met videobestanden werkt, moet u vaak het formaat ervan wijzigen. Door het formaat van een video te wijzigen, kunt u de kwaliteit ervan verbeteren of enigszins verslechteren, het bestand comprimeren tot een meer geschikte grootte, het optimaliseren voor plaatsing op internet en verzending per e-mail, enzovoort.

Als u met videobestanden werkt, moet u vaak de indeling ervan wijzigen
Als u met videobestanden werkt, moet u vaak de indeling ervan wijzigen

instructies:

Stap 1

Zoek om te beginnen op internet en download het gratis en handige programma voor het converteren van videobestanden "Super". Op dezelfde manier kunt u later elk ander hulpprogramma gebruiken om te converteren.

Stap 2

Installeer het programma en voer het uit, klik vervolgens met de rechtermuisknop op het geopende programmavenster en selecteer het gedeelte "Multimediabestanden toevoegen" in het menu. Geef het pad op naar het videobestand dat u wilt converteren en open het in het programma.

Stap 3

Het huidige videobestandsformaat wordt weergegeven naast het geopende videobestand. Klik op de knop Selecteer de uitvoercontainer en selecteer uit de lijst het videoformaat waarnaar u uw bestand wilt converteren, bijvoorbeeld naar AVI of MPEG.

Stap 4

Nadat u het formaat voor conversie hebt opgegeven, selecteert u de juiste kwaliteitscodec voor het bestand met behulp van de lijst Selecteer de video-uitvoercodec.

Stap 5

Door de DivX-codec op te geven en het bestand op deze manier opnieuw te coderen, kunt u de bestandsgrootte comprimeren zonder kwaliteitsverlies om het later op internet te plaatsen.

Stap 6

Wijzig desgewenst het venster van het toekomstige videobestand door de grootte van de afbeelding op te geven in Videoschaalgrootte.

Stap 7

Nadat alle bewerkingen zijn voltooid en het bestandsformaat is gewijzigd, klikt u op Voorbeeld van het laatst gerenderde bestand om de voltooide video te bekijken en de juistheid van het afspelen ervan te controleren.

Aanbevolen: