Roaming Activeren

Inhoudsopgave:

Roaming Activeren
Roaming Activeren

Video: Roaming Activeren

Video: Roaming Activeren
Video: MOOVTUTO : Comment activer le ROAMING ? 2024, Mei
Anonim

Roaming biedt de mogelijkheid om vanaf uw simkaart in een ander land te bellen. Meestal wordt deze optie automatisch geactiveerd bij het overschrijden van de grens, wat wordt bevestigd door een inkomend sms-bericht. Als dit niet gebeurt, is er een manier om roaming te activeren.

Roaming activeren
Roaming activeren

instructies:

Stap 1

Activeer de service "Internationale roaming" in het netwerk van de operator "Intertelecom" - hiermee kunt u de geografie van het gebruik van diensten aanzienlijk uitbreiden. U kunt uw simkaart gebruiken in andere landen. Deze dienst is beschikbaar voor eigenaren van alle commerciële spraaktariefplannen.

Stap 2

U kunt Intertelecom roaming activeren in het zelfbedieningssysteem. Ga hiervoor naar de site https://assa.intertelecom.ua/ru/login/, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem en ga naar het item "Services". Selecteer degene die je nodig hebt, in dit geval "Internationale roaming" en selecteer "Activeren".

Stap 3

Neem contact op met het klantenondersteuningscentrum, bijvoorbeeld via het nummer 0945050750, en vraag de operator om de roamingservice voor uw nummer te activeren. Of ga naar het verkooppunt van de exploitant of de dichtstbijzijnde klantenservice. Om de dienst te gebruiken, zet u de telefoon aan binnen het dekkingsgebied van de roamingpartner, en deze zal uw netwerkapparaat registreren.

Stap 4

Activeer de internationale roamingservice in het MTS-netwerk. Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde MTS-merksalon als u een nieuwe abonnee bent. Abonnees die langer dan zes maanden gebruikmaken van de diensten van deze operator en die rekeningen op tijd betalen, kunnen de dienst zelfstandig activeren.

Stap 5

Om dit te doen, moet u bellen vanaf een mobiele telefoon naar 111 of 555, vanaf een vaste lijn - naar 044 240 0000 en een roamingservice bestellen. U kunt ook het systeem "Internet Assistant" in een browser invoeren en deze service handmatig voor uw nummer installeren.

Stap 6

Activeer roaming in het netwerk van de Life-operator, de kosten zijn UAH 5 en de geldigheidsperiode is 30 dagen. Voor deze dagen krijg je 100 belminuten in roaming. Om de dienst te activeren, belt u * 141 # vanaf uw telefoon en drukt u op de belknop. Om tegen dit tarief te bellen in roaming, kiest u * 131 * vóór het nummer van de gebelde abonnee.

Aanbevolen: