Een MTS-telefoon Flashen

Inhoudsopgave:

Een MTS-telefoon Flashen
Een MTS-telefoon Flashen

Video: Een MTS-telefoon Flashen

Video: Een MTS-telefoon Flashen
Video: КАК ЛЕГКО ПРОШИТЬ ТЕЛЕФОН ЧЕРЕЗ recovery? УЧИМСЯ ПРОШИВАТЬ И ПЕРЕПРОШИВАТЬ 2024, Mei
Anonim

MTS produceert, net als veel andere operators, telefoons die alleen met hun simkaarten werken. Deze telefoons werken op bijna dezelfde manier als gewone telefoons, en het proces van hun flitsen verschilt niet veel van deze bewerking met andere mobiele apparaten.

Een MTS-telefoon flashen
Een MTS-telefoon flashen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Download de firmware voor uw MTS-telefoonmodel. Probeer waar mogelijk de officiële software te kiezen om het apparaat niet te beschadigen. Na het downloaden van de bestanden, unzip ze en controleer op virussen.

Stap 2

Neem deze voorwaarden in acht als u de levensduur van uw telefoon wilt verlengen en zorg ervoor dat u alleen werkende software downloadt die beoordelingen heeft van andere eigenaren van MTS-telefoons. Het wordt ook aanbevolen om een reservekopie te maken van de bestanden en contacten van het telefoonboek voordat u gaat knipperen.

Stap 3

Bereid een micro-sd-kaart voor, het is het beste dat er, naast het firmwareprogramma, geen externe bestanden op staan. Controleer ook de verwisselbare opslag op virussen. Kopieer de software ernaar, steek de kaart in de telefoonsleuf.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het moet worden uitgeschakeld tijdens het knipperen. Selecteer een geheugenkaart met een ondersteunde capaciteit, omdat deze anders mogelijk niet wordt herkend. U kunt het maximale volume vinden in de gebruikershandleiding of in de specificatie van de telefoon op internet.

Stap 5

Start het proces van het knipperen van de MTS-telefoon door op een combinatie van knoppen te drukken om oproepen te beëindigen, het volume te verhogen en de telefoon in te schakelen. Wacht tot het apparaat knippert (het updateproces moet op het scherm worden weergegeven), dit duurt meestal ongeveer 2-3 minuten, waarna uw mobiele apparaat zichzelf opnieuw opstart.

Stap 6

Nadat u de MTS-telefoon hebt geflitst, verwijdert u de verwijderbare opslag ervan, verwijdert u de software en kunt u de kaart naar eigen goeddunken gebruiken. Schakel uw mobiele apparaat in en controleer de werking ervan, als er geen storingen worden opgemerkt, heeft u de firmware correct voltooid.

Aanbevolen: