Hoe Maak Je Een Display?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Display?
Hoe Maak Je Een Display?

Video: Hoe Maak Je Een Display?

Video: Hoe Maak Je Een Display?
Video: Ruimtelijke weergave: Hoe maak je een game die zo echt mogelijk lijkt [Schooltv] 2024, Mei
Anonim

Het defect raken van een display is hinderlijk, wat in de regel een aanzienlijke kostenpost blijkt te zijn voor de eigenaar van de apparatuur, en niet alleen omdat displays duur zijn als reserveonderdeel, maar ook omdat de prijs voor installatie soms hoger is dan de kosten van een reserveonderdeel. Daarom is het in sommige gevallen zinvol om de display zelf te maken.

hoe maak je een display?
hoe maak je een display?

instructies:

Stap 1

In de eerste fase is het noodzakelijk om twee computers aan te sluiten: een stationaire systeemeenheid en een laptopscherm. U krijgt twee onafhankelijke desktops op twee monitoren uit één systeemeenheid.

Stap 2

Zoek en download daarna speciale software waarmee twee schermen tegelijk kunnen werken.

Stap 3

Sluit dus de kabels aan die u wilt. AC-kabel naar het lichtnet voor ononderbroken stroomvoorziening.

Stap in de software. Plaats een schijf. Het wordt meestal geleverd met een router. Het is de router die is ontworpen om een vaste computer en een laptop met elkaar te verbinden.

Stap 4

Open het menu Start, ga naar Configuratiescherm en selecteer het gedeelte Netwerkverbindingen. Zoek daar de functie "join the network". En sluit vervolgens de router aan op de computer, volgens de visuele aanbevelingen op het scherm.

Stap 5

Herhaal dezelfde stappen op de laptop en sluit deze ook aan op de router. Om bijvoorbeeld de gelijktijdige werking van twee monitoren te starten, is het programma Maxivista geschikt. Volg de instructies van de installatiewizard bij het starten van de software. De installatie gebeurt eerst op een laptop. Selecteer de functie "secundaire computer" tijdens de installatie.

Stap 6

Voer dezelfde bewerking uit op een stationaire computer, alleen door de optie "hostcomputer" te selecteren.

Maak op het bureaublad van de stationaire computer een snelkoppeling naar het programma. Wanneer u met de rechtermuisknop klikt, verschijnt daar het menu-item "weergave van de secundaire computer starten".

Dat is alles. Uw laptop fungeert nu als een tweede onafhankelijk beeldscherm.

Aanbevolen: