Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Schoonmaakt

Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Schoonmaakt
Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Schoonmaakt

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Schoonmaakt

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Schoonmaakt
Video: Low Ear Speaker Volume? How to Properly Clean Your iPhone or Samsung Ear Speaker DIY 2024, Mei
Anonim

Velen hebben met zo'n probleem te maken gehad: tijdens een gesprek is de gesprekspartner erg moeilijk te horen, alsof hij op een luidspreker spreekt en ver van zijn gadget is. Dit geeft aan dat de bovenste luidspreker van de telefoon verstopt is. Het is niet nodig om naar de master te rennen, omdat dit probleem eenvoudig zelf kan worden opgelost.

Hoe u de luidspreker van uw telefoon schoonmaakt
Hoe u de luidspreker van uw telefoon schoonmaakt

Zandkorrels kunnen in het luidsprekerrooster terechtkomen (als u onlangs bij de zee hebt uitgerust), het kan verstopt raken met stof of vuil. U hoeft alleen de luidspreker van de telefoon schoon te maken. Er zijn verschillende manieren om de luidspreker schoon te maken, waarbij de unit niet eens gedemonteerd hoeft te worden.

Probeer de luidspreker met een onbeheerde tandenborstel in een cirkelvormige beweging over het gaas van de luidspreker te borstelen. Het is erg belangrijk dat de haren van de borstel in de gaten van het gaas vallen om het vuil te verwijderen. Maar je moet het niet overdrijven, om het gaas niet te beschadigen.

Heeft poetsen niet geholpen? Een naald zal helpen. Hier moet je zo voorzichtig mogelijk zijn. Steek een naald in elk gat in het gaas om het vuil te verwijderen. U hoeft de naald niet dieper dan een halve millimeter te duwen! Na deze en de vorige reinigingsmethode moet je gekauwde kauwgom aan het speakergaas bevestigen zodat het resterende vuil eraan blijft plakken. Gebruik de kauwgom meerdere keren om meer vuil op te vangen.

Als de oppervlaktereiniging van de luidspreker niet werkte, moet u deze demonteren om het gaas schoon te maken. Je kunt het afspoelen met waterstofperoxide. Als schoonmaken niet helpt, moet u het onderdeel vervangen. Maar het is beter om niet het risico te nemen om de telefoon te repareren, maar om hem naar een service te brengen waar hij zal worden gediagnosticeerd en gerepareerd.

Aanbevolen: