Een Bericht Achterlaten

Inhoudsopgave:

Een Bericht Achterlaten
Een Bericht Achterlaten

Video: Een Bericht Achterlaten

Video: Een Bericht Achterlaten
Video: Dishonored #30 Een bericht achterlaten! 2024, Mei
Anonim

Vaak is het niet mogelijk om de persoon die u nodig heeft aan de telefoon te krijgen. De abonnee kan de telefoon niet opnemen, het is niet erg handig voor hem of voor jou om op dit moment te spreken. U kunt natuurlijk later terugbellen, maar als de tijd dringt? Overweeg om op dit moment een bericht achter te laten.

Een bericht achterlaten
Een bericht achterlaten

instructies:

Stap 1

Het eerste dat in je opkomt, is een kort sms-bericht. Sms-berichten zijn zo intensief gebruikt dat niemand in je hoofd opkomt om uit te leggen hoe het wordt gedaan. Maar we zullen het proberen. Ga om te beginnen naar het berichtengedeelte van uw telefoonmenu. Hiervoor moet u in de regel een enveloptekening kiezen.

Stap 2

Vervolgens moeten we de knop "nieuw bericht" selecteren.

Stap 3

Voer nu in het tekstveld met de telefoontoetsen de gewenste tekst in. U kunt de T9-functie gebruiken (dan gaat het typen aanzienlijk sneller).

Stap 4

Selecteer vervolgens het commando verzenden, selecteer het abonneenummer of de nummers van meerdere abonnees en verstuur het bericht. Bij succesvolle verzending ontvangt u een bericht van het systeem "Bericht verzonden".

Stap 5

Naast het versturen van een bericht via de telefoon is er een dienst voor het versturen van een bericht via internet. Ga hiervoor naar de website van de operator, zoek een service voor het verzenden van berichten en vul het formulier stap voor stap in. Het bericht wordt zoals gewoonlijk verzonden, maar de abonnee ontvangt het zonder uw nummer te identificeren. Vergeet je daarom niet in te schrijven als je herkend wilt worden.

Stap 6

Wat betreft een spraakbericht, het verzenden ervan kost u nog minder tijd en moeite. Als de abonnee de telefoon niet heeft opgenomen en het antwoordapparaat is ingeschakeld, moet u wachten op het einde van het bericht op het antwoordapparaat en het geluidssignaal. Spreek vervolgens uw bericht in de hoorn in en koppel de telefoon los. De abonnee ontvangt een sms-bericht dat er een spraakbericht voor hem is ingesproken. Hij zal, volgens de instructies, kunnen luisteren naar de opname van uw bericht.

Aanbevolen: