Welke Telefoon Is Beter - Apple Of Samsung

Inhoudsopgave:

Welke Telefoon Is Beter - Apple Of Samsung
Welke Telefoon Is Beter - Apple Of Samsung

Video: Welke Telefoon Is Beter - Apple Of Samsung

Video: Welke Telefoon Is Beter - Apple Of Samsung
Video: BLIND TEST - Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max 2024, Mei
Anonim

Er is geen consensus over welk telefoonmerk beter is: Apple of Samsung. Elk van de telefoonmodellen van deze bedrijven heeft zijn eigen voordelen. Bij het kiezen van een apparaat van een van de bedrijven, moet u uw beslissing nemen in overeenstemming met persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de functionaliteit van het apparaat.

Welke telefoon is beter - Apple of Samsung
Welke telefoon is beter - Apple of Samsung

Besturingssysteem

Het fundamentele verschil tussen Samsung- en Apple-apparaten is het gebruikte platform, dat de meeste verschillen tussen elk van de modellen bepaalt. Het iOS-besturingssysteem is geïnstalleerd op iPhone-smartphones. Samsung-toestellen gebruiken voornamelijk Android.

IOS is een gesloten platform dat populair is geworden vanwege zijn stabiliteit. Er zijn veel kwaliteitsapplicaties voor de iPhone, zo stelt Apple vast.

De telefoons van het bedrijf hebben een intuïtieve interface die zelfs een kind gemakkelijk kan begrijpen.

Android heeft meer functies dan iOS. Er zijn nog meer applicaties voor het platform, die echter niet door een zorgvuldige selectie komen, en daarom kun je in de Play Market een vrij grote hoeveelheid onnodige rommel vinden. Desalniettemin zal het aantal technologieën dat in het systeem en het open bestandssysteem van Android worden gebruikt, geschikt zijn voor mensen die waarde hechten aan functionaliteit en bereid zijn de eenvoud van het werken met het apparaat ervoor op te offeren.

Kenmerken

De vlaggenschipmodellen van Samsung steken qua prestaties met kop en schouders uit boven hun Apple-concurrenten. Uit verschillende tests blijkt dat de krachtigste modellen van Samsung beduidend productiever zijn en meer taken aankunnen dan toestellen van Apple. Desalniettemin merken veel mensen op dat de iPhone visueel vloeiender en stabieler werkt, maar dit feit kan worden toegeschreven aan de verdienste van iOS als besturingssysteem.

Samsung-telefoons hebben een aanzienlijk grotere batterijcapaciteit, hoewel de levensduur van de batterij niet zo veel groter is dan de nieuwste iPhones. Dit komt door de aanwezigheid van een 4-coreprocessor met een frequentie van 2,5 GHz in Samsung-vlaggenschepen (bijvoorbeeld S5 of Galaxy Note III). In de iPhone 5S is dit cijfer veel lager en beperkt tot 2 cores van 1,3 GHz elk.

Samsung presteert ook beter dan de iPhone op het gebied van RAM, schermkwaliteit, resolutie en meer.

Ergonomie en gebruik

Apple-telefoons liggen veel comfortabeler in de hand, wat wordt bereikt door de materialen die bij de productie worden gebruikt. Door zijn kleinere formaat kun je met de iPhone de telefoon met slechts één hand gebruiken, wat voor de meeste van de nieuwste Samsung-modellen nogal moeilijk is vanwege de grotere diagonaal van het scherm. Samsung gebruikt materialen op basis van plastic om zijn hoesjes te maken, wat aanzienlijk minder comfortabel is dan glas in combinatie met een metaallegering.

Het kiezen van de beste telefoon moet gebaseerd zijn op uw voorkeur. Als je de voorkeur geeft aan eenvoud en gemak, kun je beter een apparaat van Apple kopen. Als je hoge prestaties en geavanceerde functionaliteit wilt, is het verstandig om te kiezen voor een Samsung build.

Aanbevolen: