Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden Op Achternaam

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden Op Achternaam
Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden Op Achternaam

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden Op Achternaam

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden Op Achternaam
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, Mei
Anonim

Bent u uw familielid, vriend of kennis uit het oog verloren, dan is het vinden van zijn huistelefoonnummer en zelfs zijn adres niet meer moeilijk als de persoon staat ingeschreven op de woonplaats.

Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt vinden op achternaam
Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt vinden op achternaam

instructies:

Stap 1

Er zijn veel diensten op internet die aanbieden om verschillende informatie over een bepaalde persoon te verstrekken op naam, adres, telefoonnummer of auto-VIN, maar de meeste zijn regelrechte oplichting. Naar aanleiding van een verzoek wordt u gevraagd om geen goedkope sms te sturen en krijgt u niet altijd de benodigde gegevens terug. Maar er zijn ook sites waarvan u gratis of bijna gratis gebruik kunt maken van de diensten.

Stap 2

Bijvoorbeeld de service www.tapix.ru biedt 10 gratis vragen waarop het eerlijke antwoorden geeft, maar verbergt 4 van de 7 telefoonnummers, evenals huis-, gebouw- en appartementnummers. Om volledige informatie te krijgen, moet u een sms-bericht sturen naar een kort nummer, waarvan de kosten voor inwoners van Rusland bijna 400 roebel kunnen bedragen. Hier, op de site, vindt u echter een tariefschema waar u de exacte kosten van een sms kunt achterhalen. De hoge kosten voor iemand kunnen worden gecompenseerd door de aanwezigheid van een enorme basis in de steden van Rusland, heel Oekraïne, gedeeltelijk Wit-Rusland, Transnistrië, Letland en Kazachstan

Stap 3

Online www.nomer.org kunt u het telefoonnummer en het huisadres volledig gratis op naam van de persoon achterhalen. Om twijfel te voorkomen, geeft het systeem ook de exacte geboortedatum weer. Er wordt informatie verstrekt als de persoon een permanente inschrijving heeft op de woonplaats. De database is niet zo uitgebreid als op www.tapix.ru - grote steden van Rusland, heel Oekraïne en verschillende steden van Wit-Rusland, maar ze zullen geen geld van je eisen en zullen het aantal verzoeken niet beperken.

Aanbevolen: