De TV Dempen?

Inhoudsopgave:

De TV Dempen?
De TV Dempen?

Video: De TV Dempen?

Video: De TV Dempen?
Video: Генератор в 4 раза тише за 10 секунд 2024, Mei
Anonim

U bent vast vaker het probleem van een luide tv van uw buren tegengekomen. Het kan op verschillende manieren worden opgelost, een van de meest adequate is contact opnemen met de politie. Maar er zijn ook alternatieve methoden.

De TV dempen?
De TV dempen?

Het is nodig

  • - een apparaat voor signaalonderdrukking;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u om welke reden dan ook de signalen van de televisieantenne moet overstemmen, koop dan een speciaal apparaat dat dergelijke signalen binnen een bepaald bereik onderdrukt. Dit geldt met name voor degenen van wie de buren 's nachts te hard tv kijken, waardoor ze de slaap verstoren en hun werk doen. Dergelijke apparaten kunnen ook worden gebruikt om radiosignalen te onderdrukken. Nadat het begint te werken, komt het signaal niet meer naar de antenne en wordt tv-kijken onmogelijk. In sommige gevallen is dit echter verre van een oplossing, aangezien uw buren verschillende spelers kunnen gebruiken die werken zonder de deelname van tv- en radiosignalen, bijvoorbeeld dvd-spelers.

Stap 2

Koop een speciaal apparaat dat het tv-signaal dempt in de online winkel of bij de verkooppunten van radio-elektronica in uw stad. Voor het grootste deel is het een conventioneel bedieningspaneel met verschillende knoppen.

Stap 3

Als u een dergelijk apparaat niet in een winkel kunt vinden en niet de mogelijkheid hebt om het via internet te bestellen, bestel dan de fabricage ervan in servicecentra of gewoon op het stadsforum. Als u over bepaalde vaardigheden beschikt, kunt u ook zelf zo'n apparaat maken nadat u het diagram eerder van internet hebt gedownload. Dit kan als je ervaring hebt met microcontrollers en radiotechniek.

Stap 4

Als je dit apparaat zelf wilt maken, gebruik dan de volgende volgorde: https://mikrcxema.ru/poleznye-skhemy/glushitel-dlya-televizora.html. De microschakeling zal daar ook beschikbaar zijn. In ieder geval is het altijd het meest effectief om contact op te nemen met de politie als je buren na 23.00 uur bepaalde regels met betrekking tot het volumeniveau overtreden.

Aanbevolen: