Een Panasonic TV Instellen

Inhoudsopgave:

Een Panasonic TV Instellen
Een Panasonic TV Instellen

Video: Een Panasonic TV Instellen

Video: Een Panasonic TV Instellen
Video: 2014/2015/2016 Panasonic VIERA television - How to perform the first time set up. 2024, Mei
Anonim

Voordat u kunt genieten van uw favoriete tv-programma's op uw nieuwe Panasonic-tv, moet deze vooraf worden ingesteld. Als je het goed doet, krijg je een geweldig beeld en een aangenaam geluid bij het bekijken van elke video. De voorgestelde instellingen zijn geschikt voor de meest recente Panasonic tv's.

Een Panasonic TV instellen
Een Panasonic TV instellen

instructies:

Stap 1

Pak de afstandsbediening van de tv en druk op de menuknop. Er verschijnt een lijst met verschillende instellingsopties. Selecteer het item Setup met de toetsen "omhoog" en "omlaag" op de afstandsbediening en druk vervolgens op de knop "OK". In deze sectie moet u de Advance-functie (isfccc) activeren. Om dit te doen, gaat u met de rechterpijltoets naar de AAN-positie. Druk vervolgens op de Return-knop en ga naar het hoofdmenu.

Stap 2

Selecteer de Afbeeldingsinstellingen Afbeeldingen en klik op de knop "OK". In dit menu is het nodig om de positie van een aantal instellingen te wijzigen met de "links" en "rechts" toetsen. Ga naar de weergavemodus en selecteer Professioneel 1. Stel Contrast in op 48 en Kleur op 33. Gebruik de cursor omlaag om naar het tweede beeldinstellingenvenster te gaan. Selecteer Geavanceerde instellingen en klik op OK.

Stap 3

Ga naar de instellingen voor Witbalans. Dit menu past de witbalans aan. Stel de toetsen "rechts" en "links" voor de R-gain-schaal in op 10, voor G-gain - 8, voor R-Cutoff - 2, voor B-Cutoff - 1. Druk vervolgens op de Return-knop. Vervolgens moet u de kleur van de afbeelding aanpassen door naar het menu Kleurbeheer te gaan.

Stap 4

Stel R-Hue in op 3, G-Hue op 4, R-Saturation op 3, G-Saturation op 11, B-Saturation op 8. Keer terug naar het hoofdmenu voor beeldinstellingen en ga naar het Gamma-item, waarin u de positie instelt gelijk aan 2, 4. Ga daarna naar het hoofdmenu.

Stap 5

Ga naar Geluidsinstellingen. Hier moet je het volume, de geluidsmodus, bas en hoge tonen, balans en meer instellen. In dit geval is het noodzakelijk om de parameters empirisch aan te passen, aangezien de indicatoren kunnen verschillen afhankelijk van de akoestische toestand van de kamer. Gebruik je extra versterkers en speakers voor televisiegeluid, dan moeten deze ook in deze paragraaf worden geconfigureerd.

Aanbevolen: