Alle Voor- En Nadelen Van OnePlus 6

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van OnePlus 6
Alle Voor- En Nadelen Van OnePlus 6

Video: Alle Voor- En Nadelen Van OnePlus 6

Video: Alle Voor- En Nadelen Van OnePlus 6
Video: Oneplus 6 Full Review with Pros & Cons After 3 weeks of Usage 2024, Mei
Anonim

OnePlus 6 is een smartphone van OnePlus met hoge prestaties en een redelijk goede camera. Maar is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van OnePlus 6
Alle voor- en nadelen van OnePlus 6

Ontwerp

Het uiterlijk is heel iets anders dan moderne smartphones. Er zijn hier maar weinig elementen die het publiek zouden verrassen. Het achterpaneel is bedekt met glas, dus het is het beste om het apparaat in een hoes te dragen, zodat het na de eerste val niet breekt. Bovendien is het zeer gemakkelijk vervuild, er zitten vingerafdrukken en vlekken op.

Een metalen frame omringt de smartphone. De aan / uit-knop bevindt zich aan de rechterkant en de volumeknop bevindt zich aan de linkerkant. Dit is voor iedereen een bekende locatie en de fabrikant heeft daar niets aan veranderd.

Beeld
Beeld

De cameralenzen steken iets uit de body - ongeveer een millimeter. Hierdoor mag de smartphone niet op vlakke oppervlakken schuiven, maar nogmaals, er bestaat een risico op beschadiging van de lens, en daarom wordt het aanbevolen om het apparaat in een hoesje te gebruiken.

Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner bevindt zich net onder en heeft een nogal eigenaardige vorm. De sensor werkt echter goed en snel. Natte vingers worden helaas ofwel niet herkend, ofwel moeilijk te herkennen.

Beeld
Beeld

Camera

De OnePlus 6 heeft een dubbele lens. De belangrijkste heeft 16 MP en is uitgerust met optische stabilisatie en is over het algemeen nodig voor foto's met een goed kleurenpalet en zonder onnodige schaduwen. De tweede lens heeft 20 MP en is nodig voor een grotere dekking van het filmen, en speelt ook de rol van benadering, dat wil zeggen zoom.

Vergelijkingen hier gaan gewoon niet op, aangezien de camera in wezen hetzelfde is als de OnePlus 5T.

Beeld
Beeld

Maar als over het algemeen, overdag, de opnamen die met een zoomlens zijn gemaakt, er goed uitzien. 'S Nachts kunt u deze mogelijkheid echter vergeten - geluiden en onnodige schaduwen verschijnen meteen en de focus kan het hoofdelement in de afbeelding niet vinden, dus absoluut alles lijkt wazig.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Gebruik je de zoom niet, dan kun je ook bij een sterk gebrek aan licht goede foto's maken en dat komt vooral door een goede stabilisatie. Als er ruis verschijnt, kunt u deze maskeren door het scherm aan te raken, dat wil zeggen handmatige scherpstelling.

Specificaties:

De OnePlus 6 wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 845 SoC gecombineerd met een Adreno 630 GPU. RAM varieert van 6 GB tot 8 GB, interne opslag varieert van 68 GB tot 256 GB en kan niet worden uitgebreid met een microSD-kaart.

De batterijcapaciteit is 3300 mAh. Dit is best veel - de smartphone kan de hele dag actief worden gebruikt. Er is geen ondersteuning voor opladen via draadloze apparaten. Er is een snellaadmodus Dash Charge. De gemiddelde prijs van een smartphone is van 45 tot 55 duizend roebel en zal variëren afhankelijk van de configuratie.

Aanbevolen: