Een Ontbrekende Cel Vinden

Inhoudsopgave:

Een Ontbrekende Cel Vinden
Een Ontbrekende Cel Vinden

Video: Een Ontbrekende Cel Vinden

Video: Een Ontbrekende Cel Vinden
Video: Kinderen uren in politiecel na diefstal koekjes 2024, Mei
Anonim

Je hebt ontdekt dat je mobiele telefoon ontbreekt. Misschien hebben ze het per ongeluk laten vallen of zijn het gewoon ergens vergeten vanwege het feit dat ze veel haast hadden. Misschien is de telefoon gestolen. Experts schatten de kans op het vinden van een vermiste mobiele telefoon op 50 tot 50. Maar als de telefoon informatie bevat die voor u belangrijk is, is het toch het proberen waard.

Een ontbrekende cel vinden
Een ontbrekende cel vinden

instructies:

Stap 1

Als u uw telefoon kwijtraakt, drukt u advertenties af. Post ze waar je zogenaamd je mobiele telefoon hebt achtergelaten. Adverteer in de krant. Meld verloren aan de verloren en gevonden voorwerpen. Wees voorzichtig, misschien heb je geluk als je je telefoon in iemands handen ziet. Waarschuw uw kennissen, misschien zullen zij uw telefoon ergens opmerken.

Stap 2

Als u vermoedt dat de telefoon is gestolen, doe dan aangifte bij de ROVD van de plaats waar de diefstal heeft plaatsgevonden. U kunt ook contact opnemen met de gemeentelijke of regionale afdeling Binnenlandse Zaken. Zorg dat u uw paspoort en mobiele telefoonbox bij u heeft, samen met uw kwitantie. Het is beter als u een fotokopie maakt vanuit de doos. Het moet het serienummer en het model van uw telefoon bevatten. Maak ook een fotokopie van de cheque. Om de ontbrekende telefoon te vinden, kunt u contact opnemen met een particulier beveiligingsbedrijf. Deze service is echter niet in alle PSC's beschikbaar en wordt betaald.

Stap 3

Ga zelf of met de politie naar de markt, naar de winkel die gebruikte gsm's verkoopt. Inbeslagname van de telefoon is alleen mogelijk als u aangifte heeft gedaan van het verlies van de telefoon. Bezoek ook de dichtstbijzijnde reparatiewerkplaatsen voor mobiele telefoons, afdelingen en winkels die gebruikte telefoons te koop aanbieden.

Stap 4

Bel het nummer van de gestolen cel. Als ze je antwoorden, dreig dan niet. Bied aan om de telefoon terug te kopen. Als de telefoon verloren gaat, kan deze methode een goed resultaat geven.

Stap 5

Neem contact op met uw serviceprovider. Elke telefoon heeft een unieke IMEI-code die de operator ziet als uw telefoon wordt gebruikt om te bellen. U kunt in één keer contact opnemen met alle operators in uw stad. Daarnaast ziet de telefoniste de locatie van de telefoon en wordt ook de geschiedenis van de beweging van het apparaat opgeslagen. Als uw simkaart niet wordt gebruikt, kunt u de eigenaar van de nieuwe kaart identificeren. Zelfs als dit niet rechtstreeks kan, is het heel goed mogelijk via telefoongesprekken.

Aanbevolen: