Hoe De Tekst Van Sms Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tekst Van Sms Te Achterhalen?
Hoe De Tekst Van Sms Te Achterhalen?

Video: Hoe De Tekst Van Sms Te Achterhalen?

Video: Hoe De Tekst Van Sms Te Achterhalen?
Video: How To Read Text Messages Remotely On Other Phone 2024, Mei
Anonim

Abonnees van mobiele operators kunnen een dienst zoals sms gebruiken. Het bestaat uit het verzenden en ontvangen van korte tekstberichten via een mobiele telefoon. Het eerste bericht ter wereld werd in december 1992 verzonden en nu kunnen mensen zich geen leven meer voorstellen zonder deze dienst. Sommigen hebben nog steeds zo'n probleem als het onvermogen om deze optie te gebruiken.

Hoe de tekst van sms te achterhalen?
Hoe de tekst van sms te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Gebruik een telefoon met een simkaart om een sms-bericht te lezen. U zult ontdekken dat SMS is aangekomen door een signaal of trilling. Ook wordt de aanwezigheid van een nieuw bericht aangegeven door het pictogram op het telefoonscherm - een gesloten envelop; of het opschrift "Nieuw bericht".

Stap 2

Zie de aankomst van een nieuw bericht op het display. U hoeft alleen maar op "Ok" of "Lezen" te klikken. Daarna wordt sms geopend. U ziet het nummer van de afzender boven de tekst. Als het is opgeslagen in contacten, wordt de naam aangegeven, zo niet - het telefoonnummer, dat begint met +7.

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu, klik hiervoor op de knop onder het opschrift "Menu". Selecteer op alle voorgestelde tabbladen "Berichten" of Bericht. Selecteer "Postvak IN" in de lijst. In de regel zijn alle berichten in chronologische volgorde - van de eerste tot de laatste. Het nieuwe bericht staat op de regel erboven en wordt weergegeven als een gesloten envelop.

Stap 4

Beweeg de cursor over de nieuwe berichtenbalk en druk op "OK" of "Open". Vervolgens wordt de tekst van het bericht voor u geopend. Om het te beantwoorden, drukt u op de knop onder het label "Opties" en selecteert u "Beantwoorden".

Stap 5

Als je om wat voor reden dan ook geen sms kunt lezen, gebruik dan spraakgestuurde berichten. Deze optie is beschikbaar in sommige modellen mobiele telefoons. Ga ook naar het menu, selecteer het tabblad "Toepassingen".

Stap 6

Klik op het item "Office", selecteer "Berichten lezen" in de lijst. Klik op "OK" of "Selecteren". De score begint bij de eerste sms en eindigt bij de laatste, en de afzender wordt genoemd.

Aanbevolen: