Een Melodie Uploaden

Inhoudsopgave:

Een Melodie Uploaden
Een Melodie Uploaden

Video: Een Melodie Uploaden

Video: Een Melodie Uploaden
Video: How to upload your music to Boomplay (Easy steps part 2) 2024, Mei
Anonim

In onze tijd moet je met verschillende gadgets kunnen omgaan en ze met elkaar kunnen verbinden om informatie over te dragen en technische functies maximaal te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld op verschillende manieren melodieën uploaden.

Een melodie uploaden
Een melodie uploaden

Noodzakelijk

  • Computer
  • Mobiele telefoon of MP3-speler
  • Sleutelkoord met USB-adapter

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met het uploaden van een melodie naar een MP3-speler. Hiervoor hebben we de mp3-speler zelf nodig, een computer en een snoer waarmee ze zijn verbonden. Als je al een selectie van muziekcomposities hebt gemaakt en de muziek die je nodig hebt naar je computermap hebt gedownload, ga dan verder met de volgende stap. Zo niet, plaats dan de nummers die je leuk vindt in één map, zodat het veel handiger is om de melodieën naar de MP3-speler te downloaden.

Stap 2

Vervolgens sluiten we de mp3-speler aan op de computer. We steken het snoer in de connectoren van onze apparaten. We steken de USB-connector in de computerpoort en aan de andere kant steken we de mini-USB-connector in de MP3-speler.

Stap 3

De mp3-speler wordt dan herkend als een flashstation in de computer. Vervolgens kopiëren we de ringtone-map van de computer rechtstreeks naar de map van de mp3-speler.

Stap 4

Na het einde van het kopiëren, ontkoppelen we het snoer op de juiste manier (we voeren dezelfde acties uit als bij het verwijderen van de USB-flashdrive, dat wil zeggen, koppel de schijf los en verwijder dan pas de connector van de computer), en dat is alles. We genieten van de gedownloade melodieën in de speler.

Aanbevolen: