Samen Met "Lay`s" "Pepsi" En Klava Koka Vieren We De Terugkeer Van Het Voetbal In De Restoparking

Samen Met "Lay`s" "Pepsi" En Klava Koka Vieren We De Terugkeer Van Het Voetbal In De Restoparking
Samen Met "Lay`s" "Pepsi" En Klava Koka Vieren We De Terugkeer Van Het Voetbal In De Restoparking

Video: Samen Met "Lay`s" "Pepsi" En Klava Koka Vieren We De Terugkeer Van Het Voetbal In De Restoparking

Video: Samen Met
Video: Jupiler Mannen Staan Samen voor Club en Vriendschap 2024, Mei
Anonim

Voetbal smaakt beter met Lay's en Pepsi: Lay's en Pepsi blijven de langverwachte terugkeer van hun favoriete sport vieren en helpen het voetbalseizoen zo gedenkwaardig en heerlijk mogelijk te maken.

Samen met "Lay`s" "Pepsi" en Klava Koka vieren we de terugkeer van het voetbal in de Restoparking
Samen met "Lay`s" "Pepsi" en Klava Koka vieren we de terugkeer van het voetbal in de Restoparking

Iedereen doet mee aan deze finale!

Aan het begin van het zomerseizoen openen Lay's en Pepsi een echte attractie voor alle sport- en plezierliefhebbers, creëren een levendige sfeer en nodigen iedereen uit om zich te laten opladen met emoties, de "juiste" geest van competitie te wekken en ook hun geluk te beproeven en maak kans op gave prijzen!

Afbeelding
Afbeelding

Bij deze gelegenheid organiseerden Lay's en Pepsi op 9 juni een heus voetbalfestival, met Klava Koka als speciale gast! In een warme en vriendelijke sfeer konden voetbalfans zichzelf testen in een vermakelijke voetbalquiz met lastige vragen, waarbij alle deelnemers waardevolle prijzen konden ontvangen van Lay's en Pepsi, waarvan de Sony PlayStation de belangrijkste was. Klava Koka feliciteerde persoonlijk alle winnaars en vertelde over haar houding ten opzichte van voetbal.

Bovendien nodigen "Lay's" en "Pepsi" u van 10 tot 20 juni uit voor een bezoek aan de Restoparking op het grondgebied van de TsPKO im. Gorky om het begin van de zomer te vieren en een geweldige tijd te hebben met vrienden, en jezelf te testen op geluk en aandacht en deel te nemen aan een spannende zoektocht: op het grondgebied van de culturele en gastronomische ruimte, op de meest onverwachte plaatsen, geheime codes zullen worden verborgen, en degenen die ze vinden wachten op geschenken!

Van 10 t/m 20 juni van 11-00 t/m 21-00 kan je elke dag terecht in de Lay's en Pepsi space in de Restoparking.

* Details zijn beschikbaar op de officiële sociale media-accounts:

Lay's:

Restoparking: https://www.instagram.com/restoparking/ en

Afbeelding
Afbeelding

Lay's en Pepsi zijn een van de belangrijkste merken van PepsiCo.

Over PepsiCo in Rusland

PepsiCo is de grootste fabrikant van voedingsmiddelen en dranken in Rusland *. Meer dan 20.000 mensen werken in de centrale en regionale kantoren van het bedrijf en in de talrijke productiesites.

Vandaag is PepsiCo een van de toonaangevende fabrikanten in de segmenten van koolzuurhoudende, niet-koolzuurhoudende en energiedranken met de handelsmerken Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, Adrenaline Rush®, Russkiy Dar, enz., op de markt van chips en snacks (Lay's®, Cheetos®, KhrusTeam), in het segment van sappen en nectars (Ya, Fruktovy Sad, J7®, Lyubimy, enz.), in de zuivelmarkt (Domik v derevne, Vesely zuivelman, Miracle, BioMax®, Imunele), en babyvoeding (Agusha en Chudo Detki), evenals in het flessenwatersegment (Aqua Minerale, Rodniki Rossii).

PepsiCo is de grootste industriële aardappelverwerker in Rusland en een van de grootste rauwmelkse verwerkers. Het bedrijf investeert fors in de uitvoering van programma's die gericht zijn op het verhogen van de efficiëntie van aardappel- en melkleveranciers, het verbeteren van de kwaliteit en het verzekeren van de groei van de grondstofvoorziening.

Aanvullende informatie over het bedrijf - op de website www.pepsico.ru

* Volgens de beoordeling van de grootste bedrijven op basis van het verkoopvolume van producten van het ratingbureau "Expert RA" RAEX-600-2020

Aanbevolen: