Hoe U Uw Telefoon Via Satelliet Kunt Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Via Satelliet Kunt Volgen
Hoe U Uw Telefoon Via Satelliet Kunt Volgen

Video: Hoe U Uw Telefoon Via Satelliet Kunt Volgen

Video: Hoe U Uw Telefoon Via Satelliet Kunt Volgen
Video: Mobile Tracker-How to track a mobile phone-CellTracker-2021 Best way 2024, Mei
Anonim

Het systeem van het zoeken naar een persoon per mobiele telefoon via satelliet wint tegenwoordig aan populariteit. Deze service kan niet alleen worden gebruikt door vertegenwoordigers van wetshandhavingsinstanties, maar ook door gewone abonnees. Het belangrijkste is om precies te weten hoe het mechanisme voor het volgen van mobiele apparaten via een baan om de aarde werkt.

Hoe u uw telefoon via satelliet kunt volgen
Hoe u uw telefoon via satelliet kunt volgen

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen waar de abonnee waarin u geïnteresseerd bent, is, moet u een paar vrij eenvoudige manipulaties uitvoeren. Maak eerst verbinding met satellietbewaking. U kunt dit doen op de website https://maps-info.ru/. Er is een sectie "Gratis monitoring".

Stap 2

Om deze service te gebruiken, moet uw telefoon een communicator hebben - deze kan ingebouwd zijn, hij kan worden aangesloten. Via hem komt de communicatie met de satelliet tot stand.

Stap 3

Registreer u in het systeem en stuur, op verzoek, alle benodigde informatie - uw mobiele telefoonnummer, het nummer van de telefoon die u zoekt, uw login om in het systeem te werken. Volg alle instructies zeer zorgvuldig, anders kan het systeem de informatie waarin u geïnteresseerd bent niet correct weergeven.

Stap 4

Nadat je alle details hebt ingevuld, kun je aan de slag met het systeem. Voer hiervoor in het speciaal daarvoor bestemde veld het nummer van de gewenste telefoon in en klik op de knop "Zoeken". De bewaking start direct. Wacht een paar seconden en de informatie over de locatie van de telefoon wordt op het scherm weergegeven.

Stap 5

In sommige gevallen kunnen de operators van de bedrijven die uw telefoon bedienen u telefonisch de informatie geven waarin u geïnteresseerd bent. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw bedrijfsnummer te bellen, hen informatie over uzelf te geven - naam, patroniem en achternaam, en ook een antwoord te geven op de vraag over controleverificatie. Daarna vinden de specialisten van het monitoringsysteem alle informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: