Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar MTS
Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar MTS
Video: КАК ПЕРЕВЕСТИ ДЕНЬГИ С БИЛАЙНА НА БИЛАЙН /ПРОСТОЙ СПОСОБ 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om geld over te maken van de rekening van de ene mobiele operator (Beeline) naar de rekening van een andere operator (MTS). Ze staan vermeld op de officiële websites van de bedrijven.

Hoe geld over te maken van Beeline naar MTS
Hoe geld over te maken van Beeline naar MTS

instructies:

Stap 1

Om een voorsprong op concurrenten te krijgen, bieden operators hun klanten steeds meer nieuwe diensten aan die hun leven veel gemakkelijker maken. Enkele jaren geleden was het overschrijven van het nummer van de ene operator naar de rekening van een andere operator bijna onmogelijk, of in ieder geval zeer moeilijk. Nu bieden zowel Beeline als MTS verschillende manieren om in één keer geld over te maken naar de rekening van een andere operator. Toegegeven, u zult hiervoor een aparte commissie moeten betalen. Bovendien zijn er limieten voor dergelijke overdrachten.

Stap 2

Beeline staat haar abonnees toe om overschrijvingen te doen van de ene rekening naar de andere. Om dit te doen, biedt de operator de volgende methoden.

Stap 3

Geld van telefoon naar telefoon kan worden overgemaakt via de Beeline-website. Ga hiervoor naar de betaalpagina, selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste operator (in dit geval MTS). Voer vervolgens alle benodigde gegevens in: het telefoonnummer van de ontvanger, het telefoonnummer van de afzender en het vereiste betalingsbedrag.

Stap 4

De commissie voor het overboeken naar een andere operator is 4,95% van het overschrijvingsbedrag, maar niet minder dan 10 roebel.

Stap 5

Het geld wordt binnen 5 minuten bijgeschreven op de rekening van de ontvanger.

Stap 6

Een andere manier om geld van een Beeline-account naar een MTS-nummer over te schrijven, is door de sms-service te gebruiken. Stuur hiervoor een bericht naar het verkorte nummer 7878 met de volgende inhoud: Recipient_phone_through_7 Transfer_Sum. Bijvoorbeeld: 79101234567 100, waarbij de eerste 11 cijfers het telefoonnummer zijn en 100 het gewenste overboekingsbedrag. Het bedrag moet worden opgegeven als een geheel getal, zonder het te scheiden door punten en komma's. Daarna ontvang je een bericht, waarin het af te schrijven bedrag staat vermeld, rekening houdend met de commissie, en een verzoek om de betaling te bevestigen. Als reactie op dit bericht moet u een ander antwoord-sms sturen met een betalingsbevestiging en akkoord gaan met de voorwaarden van de overboeking. Dan krijg je een bericht met daarin de betaalgegevens: het afgeschreven bedrag, de commissie, de indicatie van de betaalde dienst.

Stap 7

De rekening van de ontvanger wordt gecrediteerd met het bedrag dat u aangeeft bij het verzenden van de aanvraag voor de overschrijving. De transfersom is 3% van het transferbedrag + 10 roebel. Het volledige bedrag wordt van de Beeline-rekening afgeschreven.

Stap 8

Het geld wordt binnen enkele minuten bijgeschreven op de rekening van de ontvanger.

Stap 9

Het minimale overdrachtsbedrag is 10 roebel. Het maximale bedrag is 5000 roebel. Er kunnen maximaal 10 overschrijvingen per dag worden gedaan voor een bedrag van niet meer dan 15.000 roebel. Het aantal betalingen per week mag niet hoger zijn dan 40.000 roebel, het maximale aantal betalingen is 20. Beperking voor een maand - niet meer dan 40.000 roebel voor 50 betalingen.

Stap 10

Het is ook mogelijk om via de officiële website geld over te maken van de MTS-rekening naar de Beeline-rekening, maar deze keer natuurlijk al de officiële website van MTS. Selecteer in het tabblad "Financiële betalingen" in de subsectie Overboekingen het item "Naar een mobiele telefoon". Daarna zal de site je doorverwijzen naar het MTS-betaalportaal. Hier selecteren we de gewenste operator (in ons geval Beeline).

Stap 11

Voer in het geopende venster alle benodigde informatie over de betaling in: het telefoonnummer van de ontvanger, het bedrag van de betaling. We selecteren de betaalmethode "van het MTS-account". Vervolgens moet u op de volgende knop klikken en de betaling bevestigen

Stap 12

Het maximale bedrag dat op deze manier kan worden overgedragen, is 1000 roebel. Het is toegestaan om niet meer dan 5 van dergelijke operaties per dag uit te voeren.

Stap 13

De commissie bedraagt 10,4% van de betaling. Er wordt ook 10 roebel in rekening gebracht voor de vertaling.

Stap 14

U kunt ook geld overboeken naar de rekening van een andere telefoon van de MTS-rekening via het USSD-menu. Kies hiervoor * 115 # op uw mobiele telefoon. Selecteer in het menu dat verschijnt het eerste item - mobiele telefoon. Voer hiervoor het cijfer 1 in het antwoordveld in en klik op "verzenden". Het menu dat de operator je daarna aanbiedt, bevat een lijst met operators, waaronder Beeline. Selecteer het en klik op "verzenden". Vervolgens voeren we het gewenste telefoonnummer in tiencijferig formaat in (zonder de cijfers +7 en 8). Vervolgens geven we het bedrag van de betaling aan. Selecteer de betalingsbron - MTS-account.

Stap 15

Na de totstandkoming van de aanvraag moet u wachten op een antwoordbericht met de betalingsgegevens en een verzoek om deze te bevestigen. Om de overdracht goed te keuren, moet u als reactie een lege sms sturen. Als je van gedachten verandert en de betaling wilt annuleren, stuur dan een bericht met het cijfer 0.

Aanbevolen: